03 Δεκεμβρίου 2013

4 Δεκέμβρη και κλείνουμε 3 μήνες Katochi News


4 Δεκέμβρη και κλείνουμε 3 μήνες στη σελίδα του katochi news και τα στατιστικά δείχνουν σχεδον 10.000 επισκέψεις μέσα σε 172 αναρτήσεις.
Τι καταφέραμε μ΄αυτό:


  1. Υπήρχε μια πιο συχνή ενημέρωση ηλεκτρονικής μορφής, για ότι αφορά το χωριό μας, σε όλους μας είτε ζούμε εδώ αλλά και για εκείνους που είναι ξενιτεμένοι.
  2. Ακούστηκε η φωνή μας και απαιτήσαμε
  3. Μας φέρνει πιο κοντά η επικοινωνία και η γνώση σίγουρα μόνο ευοίωνη είναι για το μετά
  4. Μας λύθηκαν κάποιες απορίες σε σημαντικά θέματα και τονίζεται η δική μας ευθύνη αλλά και των άλλων.
  5. Κάναμε προσπάθειες για να έχουμε επικοινωνία με τη Δημοτική αρχή του τόπου γιατί ποτέ δεν ήταν σκοπός μας η πολιτική αντιπαράθεση και η προσωπική επίσης, κύριος σκοπός μας είναι ότι καλύτερο μας ανήκει να το πάρουμε.
  6. Σε κάποιο σημείο της σελίδας είναι μια μέτρηση που αναφέρει έργα που θα γίνουν όπως υποσχέθηκε η Δημαρχία Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν είναι κάτι ειρωνικό, είναι μια καταμέτρηση του χρόνου στα όσα σταδιακά γίνονται και να κάνουμε την τελική σούμα, γιατί έχουν ξεκινήσει έργα και κινήσεις που μας ικανοποιούν.
  7. Δεν είμαστε αντιπολίτευση ούτε εχθροί, αγαπάμε τον τόπο μας, θέλουμε συνεργασία, δε μας ενδιαφέρει αν θα μας βοηθήσει πρόσωπο ή σύνολο, αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε για το κοινό μας όφελος. 
3 μήνες με οφέλη και με κόπο, όσο απλό κι αν φαίνεται, καταφέραμε να πάρουμε από εσάς να μεταφέρουμε σκέψεις, προβληματισμούς αλλά και ότι άλλο αφορά αυτήν  την μεγάλη κοινωνία μας.
Συσπειρωθήκαμε οι περισσότεροι και έρχονται κι άλλοι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την Κατοχή μας. Βήμα - βήμα καταφέρνουμε πολλά, ένα από τα δικά μου όνειρα είναι η εθελοντική μας προσφορά αλλά και η στήριξη μεταξύ μας με κάθε τρόπο.
Ας παντρέψουμε την καλή διάθεση των πρεσβυτέρων με τον αυθορμητισμό των νέων σε ένα μείγμα για να παρουσιάσουμε έργο και να απαιτήσουμε ότι μας ανήκει, πάντα με κόσμιο πρόσωπο.
Ας δείξουμε ότι η Κατοχή έχει πολιτισμό, θέληση και πρόσωπο.
Είναι στο χέρι μας αυτό.
Συνεχίζουμε λοιπόν με τη δική σας ώθηση ενωμένοι στο katochi news και με την ευχή να γίνουμε στολίδι δίπλα στις ομορφιές μας: Αχελώος, Διόνι, Οινιαδες, βουνό και κάμπος.
Η φύση μας προσφέρει, εμείς ας την αγκαλιάσουμε
Οι ως τώρα 9.983, (αυτή την ώρα που γράφω ο μετρητής ανεβαίνει), ίσως και παραπάνω επισκέψεις που δείχνουν το ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο και ότι έχει φωνή. Δεν είναι δουλειά του ενός αλλά όλων μας, ο ένας μεταφέρει όσα εμείς θέλουμε και παρατηρούμε ευχάριστα ή όχι.


Katochi News