23 Δεκεμβρίου 2013

Α/ Προσοχή στο δρόμο - Β/ ανθρώπινα λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη!

Συνιστούμε την προσοχή των οδηγών στο χωριό μας (Κατοχή), γιατί αν προσέξουμε σ´ όλους τους δρόμους που πέρασε το αυτοκίνητο που παίρνει τα σκουπίδια ή της ανακύκλωσης, άφηνε λάδια του οχήματος από κάποια ζημιά σίγουρα ή μη σωστή συντήρηση του.

Να ευχαριστήσουμε τον Π. Ρόμπολα για την ενημέρωση - παρατήρηση του, για την προσεκτική οδήγηση και κυρίως των ημερών που ξεφεύγουμε λίγο. Ας είμαστε προσεκτικοί και ειδικά αν βρέξει θα ναι παγίδα.
Μια δεύτερη αναφορά έρχεται από τον Κ. Μακρή, ο οποίος μας τόνισε ότι πολλαπλασιάζονται τα αδέσποτα στο χωριό μας και δημιουργούν αγέλη με συνέπειες επίθεσης σε μικρά παιδιά ή συντοπίτες μας. Βρε παιδιά λύση δεν είναι να τα σκοτώσουμε ή να τα αφήνουμε να γυρνάνε ελεύθερα χωρίς να τα ελέγχουμε, θα πρέπει να παρατηρούνται αυτοί που τα βλέπουν ως παιχνίδια και μετά τα παρατούν γιατί απλά βαρέθηκαν ή δεν μπορούν να τα φροντίσουν.
Μάλλον η απάνθρωπη συμπεριφορά ξεκινάει από εμάς και όχι από τα ζώα και ειδικά το σκύλο που είναι και θα είναι πάντα ο πιστός φίλος του ανθρώπου.
Ημέρες γιορτινές ζούμε ας τις απολαύσουμε είτε οικογενειακά είιτε με φίλους αλλά πάντα με μέτρο για να έχουμε διάρκεια στη ζωή μας.

Katochi news