23 Φεβρουαρίου 2014

Διμέτωπος Παπαδόπουλου κατά Κατσούλη & Μουρκούση (του Δημ Κοκοτου από πληροφορίες Αιχμή)




Image and video hosting by TinyPic

Μια ακόμη ανοικτή εκδήλωση ενώπιον φίλων και ψηφοφόρων του έκανε σήμερα ο πρωϊ ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας σε πλήθος κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Περιστοιχισμένος από τους κ.κ. Κουτσαγγέλη, Δασκαλή και Κούτρα ο κ. Παπαδόπουλος ανέλυσε την τρέχουσα τοπική πολιτική επικαιρότητα και τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αλληλεγγύης. «Κανένα σπίτι χωρίς φαγητό, νερό, ρεύμα», αυτή θα είναι η βασική μας επιδίωξη ως δημοτική αρχή, τόνισε μεταξύ άλλων.
Ακολούθως άσκησε σκληρή κριτική προς δύο συνυποψηφίους του, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις Μουρκούση τις προάλλες για τον βουλευτή Μ. Σαλμά αλλά και την τακτική της καταρρέουσας, κατά την άποψή του, δημοτικής αρχής που προβαίνει σε κατακερματισμό του τεχνικού προγράμματος με απευθείας αναθέσεις
Αναφορικά με την κίνηση Μουρκούση ανέφερε ότι «το να πηγαίνεις σε μια πορεία αυτοδιοικητικών εκλογών και να επιζητάς την στήριξη ανθρώπων που έθαψαν την πόλη και την περιοχή για τα μάτια του κόσμου είναι όχι μόνο ότι χειρότερο μπορεί κανείς να αναδείξει, αλλά και επικίνδυνο να μαλώνουμε για τα μάτια των ανθρώπων αυτών».
Παράλληλα από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε η δημοτική αρχή η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, το τελευταίο διάστημα έχει κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του δήμου για να παρουσιάσει ότι καλύτερο μπορεί. «Αυτό είναι θεμιτό. Όμως δεν μπορούν να φορτώσουν την μελλοντική δημοτική αρχή και τους δημότες με μια ακόμη χειρότερη πορεία σε σχέση με τα οικονομικά του δήμου. Αυτό θα πρέπει να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη όλοι όσοι στα τελευταία δημοτικά συμβούλια κατακερματίζουν τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα παίρνοντας δύο - τρία - τέσσερα χιλιάρικα από εδώ και από εκεί και χρωστάνε και της Μιχαλούς λειτουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο», ήταν τα λόγια του. Και επειδή το θερμόμετρο ανεβαίνει κάλεσε τα στελέχη του να κινούνται στα πλαίσια της προγραμματικής πρότασης του συνδυασμού. «Να αναδείξουμε τα επιχειρήματά μας. Και τέτοια έχουμε πολλά», παρότρυνε.
Ο υποψήφιος δήμαρχος αποκάλυψε πως μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα ανακοινωθεί το πλήρες ψηφοδέλτιο για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια. Σε λίγες μέρες όμως θα δώσει στην δημοσιότητα τουλάχιστον τους μισούς υποψηφίους καθώς ο κορμός φέρεται να έχει κλείσει ήδη.