03 Φεβρουαρίου 2014

Katochi News σημαντικη ανακοινωση

Γινεται πολυ συζητηση και εντονη μαλιστα για καποιες δημοσιευσεις στο katochi news που αλλες ειναι αρεστες και αλλες οχι. Θα σας ενημερωσουμε οτι το katochi news στα προσωπικα αρθρα γραφει ονοματα δικα μας και ως τωρα κανεναν δε ριξαμε εστω και δυσαρεστησαμε
συνδημοτες μας.

Ο κοσμος μεσα απο αυτη τη σελιδα ενημερωνεται και θα το συνεχισουμε οσο αντεχουμε γιατι πραγματικα ειναι δυσκολη προσπαθεια, αφου εχεις να κανεις με αληθειες και με υποθεσεις τα οποια πρεπει να επιβεβαιωθουν και να γινει η αναρτηση σωστα.

Δε δημιουργουμε κοντρες, δε θελουμε στρατοπεδα, παραμενει αντικειμενικο blog ενημερωσης περα απο καθε βουληση ακομη και δικης μας.
Θελουμε να εχουμε γνωση για την Κατοχη μας και να εχουμε επαφη, να γινουμε ομαδα. Πηγαινουμε περα του αναμενομενου πολυ πιο καλα. Ειναι η επιβραβευση μας στην προσπαθεια και η ηθικη αμοιβη μας.

Η αληθεια εχει ως εξης: στο blog η διαχειρηση εχει δυο ατομα που το χειριζονται, ο ενας ειμαι εγω ( Ηλιας Λουκας), η αλλη ειναι η Μαριλενα (Μαριλενα Μανετα), η οποια εγινε στηριγμα στην προσπαθεια και μαλιστα γραφει ενω βρισκεται στην Αθηνα και φανταστειτε ποσο δυσκολη ειναι η προσπαθεια που γινεται και απο τους δυο αλλα και περισσοτερο απο εκεινη που αναγκαζεται να μαθαινει απο εκει διασταυρωνοντας πληροφοριες. Στην επικοινωνια μας συμφωνησαμε οτι οι πολιτικες μας θεσεις δεν εχουν θεση εδω αλλα ουτε οι προσωπικες μας θεσεις.
Οι αλλοι που τους δινουμε τα ευσημα ειναι οσοι φροντιζουν στη σωστη ενημερωση, μας δινουν θεματα με μηνυματα η στον καφε η στο δρομο. Δειχνουν ενδιαφερον και κατι καλο για τον τοπο και μας τιμαει ιδιαιτερα ολους μας στην κοινωνια της Κατοχης.

Επεσε η ιδεα να γραφουν καποια στηλη και απο τα αλλα χωρια του διαμερισματος Οινιαδες και μετα απο καποιες συναντησεις θα υπαρξει και το αποτελεσμα.

Ευελπιστουμε σε κατι καλυτερο και ευχομαστε οι δημοσιευσεις μας να ειναι παντα για τα ωραια του τοπου μας.


Θα δημοσιευουμε απο εδω και στο εξης αρθρα η ενημερωση που θα ερχεται απο εσας μονο επωνυμα, σε οτι γινεται αναφορα η το θετουν ανωνυμα δε θα δημοσιευεται.


Katochi News