24 Μαρτίου 2014

Πάνος Παπαδόπουλος, Επίσκεψη σήμερα 24/03/2014 στο συσκευαστήριο «ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Υπ. Δήμαρχος
Πάνος Παπαδόπουλος

Ιερή πόλη του Μεσολογγίου 24.3.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη σήμερα 24/03/2014 στο συσκευαστήριο «ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ» 
Image and video hosting by TinyPic

(Westland fruit ΕΠΕ Εμμ. Αρχοντάκης) πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Παπαδόπουλος, με ομάδα στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού, όπου και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους στην παραγωγική αυτή μονάδα.
Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι επιβάλλεται η μελλοντική δημοτική αρχή να συμβάλλει τα μέγιστα στην στήριξη των παραγωγικών επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα και ότι ο Δήμος Μεσολογγίου έχει μεγάλες δυνατότητες για στήριξη, ανάδειξη, προώθηση των προϊόντων αυτών στην εσωτερική και εξωτερική αγορά.
Στην παραπάνω κατεύθυνση το γραφείο υποστήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στην παραγωγική διαδικασία θα  είναι στην πρώτη γραμμή για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει. Τέλος τόνισε ότι επιβάλλεται η παροχή κινήτρων προς υποψήφιους και εν ενεργεία επενδυτές καθώς και η βελτίωση των βασικών υποδομών πρόσβασης στο σύνολο του αγροτικού οδικού δικτύου που θα διευκολύνουν τα μέγιστα και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των συγκεκριμένων προϊόντων.

Το Γραφείο Τύπου