27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Katochi News

Με την ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Καλόκληρος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο στο συνδυασμό " Κοινωνία Μπροστά" του Πάνου Παπαδόπουλου, η θέση του Katochi News εχει ως εξής:






  • Ο Γιώργος, αφού τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά του και τις θέσεις του στην ενημέρωση, δεν αποτελεί μέλος της σύνταξης ούτε θα ενεργεί ως katochi news, γιατί με βάση τον κανονισμό που όλοι μας συμφωνήσαμε, δεν έχει πολιτική κατεύθυνση και δεν επιθυμούμε σε καμιά περίπτωση να στοχοποιηθεί το katochi News. Θα μπορεί ως αναγνώστης να στέλνει τα επώνυμα άρθρα του για την ενημέρωση των συγχωριανών μας στις απόψεις του.
  • Του ευχόμαστε όλοι από την ομάδα μας, καλή επιτυχία στην νέα του πορεία και η πόρτα παραμένει ανοικτή μόνο και μόνο με την προϋπόθεση της μη πολιτικής ταυτόχρονης ενασχόλησης.




Το katochi News παραμένει πιστό στις θέσεις του, κοινοποιεί ότι του στείλουν επώνυμα αλλά και οι συντελεστές όταν γράφουμε άρθρο είναι επώνυμο ή υπογράφεται ως katochi News και έχουμε την ευθύνη των θεμάτων μας και απόψεων μας.


Το katochi News ανήκει σ΄ όλους μας και προσπαθούμε για την καλύτερη ενημέρωση - άποψη - απαίτηση - συνεργασία για το κοινό μας όφελος.


Φιλικά 
katochi News