22 Ιουλίου 2014

Επιστολή του Νέου Δ.Σ. της ομάδας ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ στο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου

Σας κοινοποιούμε την επιστολή που εστάλη χθες στην Δημοτική αρχή της Ι.Π. Μεσολογγίου με θέμα το γήπεδο Κατοχής:




ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ – ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΚΑΤΟΧΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

 

 

   ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αξιότιμε κ. δήμαρχε,
   Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι έχει αρχίσει μια νέα εποχή στα διοικητικά και οργανωτικά τεκταινόμενα του ιστορικού σωματείου μας, μιας και το σωματείο έχει οργανωθεί διοικητικά στα πλαίσια μιας λαϊκής βάσης με πολυάριθμα μέλη.          Η προσπάθεια που γίνεται από την νέα διοίκηση κρίνεται τουλάχιστον ικανοποιητική, αν λάβουμε υπόψη την απήχηση από, τόσο την κοινωνία της Κατοχής που θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στην προσπάθειά μας αλλά και από τους αθλητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο σωματείο μας.
  Σας ενημερώνουμε ότι η «Ένωση ΑΟΚ – ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Κατοχής», είναι  ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ από ίδρυσής της. Συμμετέχουμε ανελλιπώς σε όλες διοργανώσεις της ΕΠΣ με πλειάδα τίτλων σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Επίσης στο σωματείο μας έχουν συμμετέχει ως αθλητές και προπονητές μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας.
   Θέλουμε επίσης να γνωστοποιήσουμε σε σας και στο ευρύ κοινό ότι στα μελλοντικά σχέδια της νέας διοίκησης είναι να δημιουργήσει και νέα τμήματα αθλημάτων και δραστηριοτήτων.
   Σημειώνουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια το σωματείο μας λειτουργεί τέσσερα τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομής με τη συμμετοχή 60 αθλητών: (προ
juniorjunior – προπαίδων και παίδων).
  
  Παρά τα παραπάνω θετικά στοιχεία του ιστορικού σωματείου μας στερούμαστε αθλητικών εγκαταστάσεων και ειδικότερα  γηπέδου. Όλα τα προηγούμενα χρόνια όσο μπορούσε η κάθε δημοτική αρχή βοηθούσε για την καλύτερη διαμόρφωση του χώρου, είτε με περιφράξεις είτε με φωτισμό.
Θέλουμε δημόσια να σας ευχαριστήσουμε μιας και αναλάβατε να αποπερατώσετε την ανακατασκευή του γηπεδικού χώρου με χλοοτάπητα και την κατασκευή κερκίδας. Αποτελεί ένα όνειρο ζωής για όλη την κοινωνία της Κατοχής και πόσο περισσότερο για όλους όσους έχουν ασχοληθεί με τα διοικητικά του σωματείου. Ειδικά για αυτούς που συμμετέχουν ως αθλητές είναι ένα
extra κίνητρο.
   Επειδή το τελευταίο διάστημα οι εργασίες έχουν σταματήσει και είμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας  και της αγωνιστικής περιόδου των παιδικών τμημάτων υποδομής  θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου και την χρονική διάρκεια αυτού.
Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ σοβαρό και επείγον θέμα μιας και τα γειτονικά γήπεδα είναι ήδη επιβαρυμένα και η συμμετοχή της ομάδας μας κρίνεται αβέβαιη στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ. Άκρως πιο σημαντικό αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνο  θέμα αποτελεί και η μετακίνηση αθλητών, διοίκησης, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ είτε για προπονητικούς είτε για αγωνιστικούς λόγους. Επίσης στη διαδικασία μετακίνησης θα αναγκαστουν και τα πολυάριθμα μέλη – φίλαθλοι του σωματείου.
   Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα ενημέρωσης, πόσο μάλλον στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με εκτίμηση εκ του Διοικητικού Συμβουλίου



Υ.Γ.: Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσατε την παρούσα επιστολή στους:
Αντ/χο Οικονομικών: κ. Παντελής Καρατσόλης
Αντ/χο έργων: κ. Δημήτριος Κοταντάκης
Πρόεδρο ΕΠΣΝΑ: κ. Παπαχρήστο 

εκ του Δ.Σ.
Ένωση ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Κατοχής