14 Αυγούστου 2014

Θετικά τα πρώτα δείγματα.ΠΑΕ Φωκικός-Όμηρος Νεοχωρίου 0-0

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.Στο 16' λεπτό η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους αλλα ο Ζέρβας μ΄λόκαρε την μπάλα.

Στο 17' η ομάδα του Φωκικού εκτέλεσε κόρνερ απο δεξιά αλλα πέρασε ανεκμετέλευστο.Στο 22 μετά απο ανατροπή στον Σαμψώνα ο Όμηρος κέρδισε πέναλτυ. Ο Σεραφίγγος ανέλαβε την εκτέλεση  αλλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .
Στο 24' λεπτό ευκαιρία γιατον Φωκικό μετά απο σέντρα απο αριστερά , η κεφαλιά έφυγε λίγο πάνω απο το οριζόντο δοκάρι.
Με αμυντικούς προσανατολισμούς ο  Όμηρος .Καλύτερη εικόνα απο τον Φωκικό.Αλλαγές για τον όμηρο στο 32' λεπτό ο Φούντας στη θέση του Βαλτογιάννη , ο Γούργαρης  στη θέση του Καβαλιέρη, ο Βαλτογιάννης Σ. στη θέση του Καλύβα,ο Αλεξόπουλος  στη θέση του Κάκκου και ο Μπιτσικώκος   στη θέση του Σαμψώνα.
Καλή φάση για τον Φωκικό .Πλασάρισμα που κατέληξε δίπλα απο το δοκάρι.Στο 58' η ομάδα του Φωκικού άνοιξε το σκορ μετά απο λάθος της άμυνας του Ομήρου. Στο 60' πραγματοποιήθηκαν  αλλαγές για την ομάδα του Ομήρου.Ο Βαλτογιάννης Κ. στη θέση του Μπαλαούρα, ο Καβαλιέρης στη θέση του Αγγέλη, ο Καλυβας στη θέση του Τσάμη, ο Κάκκος  στη θέση του Τσιρώνη και ο Σαμψώνας στη θέση του Σεραφίγγου.
Στο 65' ευκαιρία για τον Όμηρο με το σούτ του Γούργαρη έξω απο την περιοχή να περνάει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.Στο 75' ο Καβαλιέρης κέρδισε πέναλτυ και ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος.Ο τερματοφύλακας του Φωκικού απέκρουσε και κράτησε το  μηδέν στην άμυνα του.
Στο 80' πολύ καλή ενέργεια απο τον Γούργαρη αφού πέρασε δυο παίκτες σούταρε απο το ημικύκλιο της περιοχής λίγο άουτ.Στο 82' αλλαγή για τον Όμηρο ,Ο Ράπτης Δ. στη θέση του Μπιτσικώκου
Στο 88' κλέψιμο του Βαλτογιάννη Σ. στο κέντρο και κάθετη στον Γούργαρη ο οποίος δεν αξιοποίησε το τετ-α-τετ αφου πλάσαρε λίγο αουτ.