20 Αυγούστου 2014

Κλήρωση ΕΠΣΑ 2014-15, συμμετοχή ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ με όλα τα τμήματα.

   Σήμερα 20-08-2014, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α' - Β' - Γ' κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας της σεζόν 2014-15 στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου. Η ομάδα της Κατοχής Ένωση ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα της ομάδας μας τον Κώστα Πανάρετο.
   Η ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ συμμετέχει με τα τμήματα παίδων, προ παίδων και την ομάδα των ανδρών που συμμετέχει στην Β κατηγορία και στον Α' όμιλο.

   Η ομάδα των junior ξεκινάει το Μάρτιο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, η ομάδα των ανδρών για το θεσμό του κυπέλλου κληρώθηκε με την Ακαδημία Ναυπάκτου με γηπεδούχους την ομάδα της Κατοχής.
   Για το πρωτάθλημα 1η αγωνιστική ξεκινάει εκτός έδρας με τον Α.Ο. Λυγιάς.
Στην εκδήλωση της κλήρωσης υπήρχε πάρα πολύ καλό κλήμα και γνωριστήκαμε με παράγοντες από άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τη νέα διοίκηση, αλλά μεγάλο βάρος έπεσε στα του γηπέδου. Σχεδόν όλοι έδειχναν την απογοήτευσή τους με την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα ως τώρα.
   Επίσης δεν κρύβω υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός για την αλλαγή σκυτάλης της ομάδος διοικητικά και αγωνιστικά και μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτός ο ιστορικός σύλλογος από το αγωνιστικό και διοικητικό τέλμα.
   Εκτενής ρεπορτάζ του Αχελώος tv  με έντονο ενδιαφέρον στα του γηπέδου αλλά και της νέας διοίκησης και τον τρόπο λειτουργίας της.
Ο Κώστας Πανάρετος έκανε αναφορά και στο πολύ καλό υλικό της ομάδας και στο πλούσιο ταλέντο τους.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας και σε όλες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και πάνω απ΄όλα υγεία!