04 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: 3 tablet λαχειοφόρος και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Από χθες η ομάδα του χωριού μας, ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, κυκλοφόρησε του λαχνούς για τις 3 κληρώσεις TABLET. Η τιμή του κάθε λαχνού κοστίζει 1€ και το εντυπωσιακό είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες, έχουν φύγει πάνω από 200 λαχνοί!!!!
Οι εναπομείναντες λαχνοί κάθε μέρα θα προσφέρονται στον κόσμο. 

                  3 tablet θα μοιραστούν μετά από την κλήρωση στους τυχερούς.


   Οι Κατοχιανοί πραγματικά αγκάλιασαν την ομάδα και δείχνουν ότι είναι κοντά με κάθε τρόπο και με την προσπάθεια η συσπείρωση θα γίνεται μεγαλύτερη.

   Όταν αναφέραμε η ομάδα πέρασε στους Κατοχιανούς, εννοούσαμε το εξής: "Όσοι αγαπάμε την ομάδα ας πάρουμε την ευθύνη έμπρακτα να την στηρίξουμε".

Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και η προσπάθεια όλων είναι να ανέβει στο επίπεδο που της αρμόζει.
Θέλουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε να γίνουμε μέλη της ομάδας μας, θέλουμε ενότητα και στήριξη στον αθλητισμό μας. Θα βγάλουμε παιδεία και υγεία. Η Κατοχή έχει ζήσει ένδοξες και αξιοπρεπείς στιγμές στον αθλητισμό και σκοπός όλων μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα.
      Ας γίνουμε κομμάτι αυτής της προσπάθειας και να μοιραστούμε όλοι μας τη χαρά και τον κόπο και την κάθε προσπάθεια να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει και να κρατήσουμε ψηλά το σεβασμό όλων όπως άλλοτε. 

Θέλει δύναμη προσπάθεια και στήριξη αυτή η αρχή για να ενισχυθούν οι βάσεις.

Ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζουν γιατί είμαστε καθρέφτης τους, ευχαριστούμε αυτούς που είναι διστακτικοί αλλά ξέρουμε ότι αν δουν προσπάθεια θα γίνουν στυλοβάτες αυτής της ομάδας, ευχαριστούμε τους κριτές μας και τους θέλουμε πάντα ενεργούς για να μας κρατούν ενωμένους.
Ευχαριστούμε όσους δίνουν το 1€ ή και παραπάνω για τη λαχειοφόρο, αλλά ευχαριστούμε  κι εκείνους που γίνονται μέλη και στερούνται από 5 ως και πολύ παραπάνω ευρώ για την προσπάθεια αυτή.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους που με κάθε τρόπο στερείστε το χρόνο σας και όχι μόνο για να κάνουμε κάτι όμορφο.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!