19 Αυγούστου 2014

Άστρος: Τι ούρλιαζε ο πατέρας όταν δολοφονούσε το γιο του...

«Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» έλεγε ο 75χρονος την ώρα που έδινε τη χαριστική βολή στον 39χρονο γιο του

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν έχουν συμβεί όσα αποκαλύπτονται ότι διαδραματίστηκαν στο Άστρος Κυνουρίας σε ένα οικογενειακό έγκλημα που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά καθώς για τη δολοφονία ενός 39χρονου και την απόκρυψή της συνεργάστηκαν ο πατέρας του, η μητέρα του, η θεία του, ο θείος του και ο γαμπρός του.

Η κατάθεση του αμετανόητου πατέρα στους αστυνομικούς σοκάρει ακόμα και τους πιο σκληρούς όταν περιγράφει με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα» ξεκινά την περιγραφή των μοιραιών λεπτών που κατέληξαν στην δολοφονία του γιού του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.

«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» συνεχίζει περιγράφοντας πώς έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.
eglimatikotita.gr/pressgr.net