05 Σεπτεμβρίου 2014

33χρονος συνελήφθη για μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στην πρώην κοπέλα του

Της έκανε συνολικά σε 10 μήνες....21.807 τηλέφωνα και sms!!!!

33χρονος συνελήφθη για μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στην πρώην κοπέλα του
Ένας 33χρονος Γάλλος συνελήφθη μετά από ένα ατέλειωτο μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στην πρώην κοπέλα του. Ο 33χρονος ενόχλησε την πρώην φίλη 21.807 φορές, είτε με μηνύματα είτε με τηλέφωνα, σε μια περίοδο 10 μηνών. Δηλαδή της έστελνε μηνύματα ή την έπαιρνε τηλέφωνο περίπου 73 φορές την ημέρα.


Ο κατηγορούμενος, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευθεί, ήθελε η πρώην κοπέλα του να τον ευχαριστήσει για τις επισκευές που έκανε στο διαμέρισμά της. Τελικά καταδικάστηκε σε 4 μήνες κάθειρξη και 700 ευρώ πρόστιμο. Θα πρέπει επίσης να περάσει από ψυχολογική εξέταση και του απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε είδους επικοινωνία με την πρώην φίλη του.

Ο 33χρονος έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν με κατάθλιψη και δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί το χωρισμό από την κοπέλα του. Στο δικαστήριο της Λυόν είπε ότι "Τότε αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι ή έπρεπε να με πληρώσει ή τουλάχιστον να με ευχαριστήσει".

Η 32χρονη δασκάλα που έπεσε θύμα παρενόχλησης προσπάθησε να μπλοκάρει τον αριθμό του, αλλά μετά έπαιρνε τηλέφωνο στους γονείς της και στη δουλειά της. Ένα τρίτο πρόσωπο οργάνωσε μια συνάντηση στην οποία τον ευχαρίστησε και μόνο τότε σταμάτησαν τα τηλέφωνα.

lifo.gr