18 Σεπτεμβρίου 2014

Επεισόδιο με νεκρό εξαιτίας ενός σκυλοκαβγά

Λιμενικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν τον σκύλο του στο πόδι

Magnify Image

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στον οικισμό Μαμιδάκη. Ένας 43χρονος άνδρας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή όταν κάποια αδέσποτα της περιοχής το πλησίασαν και ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στα ζώα.


Λιμενικοί που βρίσκονταν τυχαία στην περιοχή προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη όμως ο μεγαλόσωμος σκύλος του ράτσας dogo argentino δεν υπάκουε και αφού έφυγαν τα αδέσποτα σκυλιά κινούταν απειλητικά προς τους άνδρες. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν στον αέρα και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να το πυροβολήσουν και να το τραυματίσουν στο πόδι.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο ιδιοκτήτης πήρε το σκύλο του και πήγε σπίτι. Λίγο αργότερα όμως και άγνωστο ακόμα κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα, στο Νοσοκομείο, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

lifo.gr