12 Οκτωβρίου 2014

Δεν είναι τόσο το αγωνιστικό κομμάτι στα αρνητικά αποτελέσματα του Τρικάρδου


Δε θα γίνει αναφορά αναλυτική στο σημερινό παιχνίδι ούτε αναφορές σε ποιους έπαιξαν και ποιοι διακρίθηκαν παρά μόνο νοηματικά. Η ουσία είναι αλλού και αυτό αν αλλάξει θα δούμε το αύριο:

Άλλη μια ήττα για τον Τρίκαρδο στο γήπεδο του Λεσινίου με σκορ 0-1 από την Ακαδημία Μεσολογγίου,
Η ομάδα ξεκίνησε νωθρά αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έχασε μια δυο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ όπως και οι φιλοξενούμενοι επίσης. Προς στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου ο Μπανιάς Νικόλαος της ομάδας του Τρικάρδου δέχτηκε απευθείας και ορθά βάση κανονισμών, κόκκινη κάρτα γιατί ενώ κέρδισε φάουλ από τον παίκτη της Ακαδημίας από πίσω και αυτό για κάρτα, γύρισε και εκτός φάσης τον χτύπησε.

Το 1ο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-0.
Στο 2ο ημίχρονο στις αρχές πριν καλά καλά βρουν τις θέσεις τους οι παίκτες ξαφνική αντεπίθεση της Ακαδημίας και σε σουτ έγινε κόντρα που ψιλοκρέμασε τον τερματοφύλακα Θ. Λαχανά και το σκορ 0-1.
Στιγμή αδράνειας για την Κατοχή για 10' περίπου μετά το γκολ. Από το 70' και μετά η ομάδα του Τρικάρδου πίεζε και έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η σωστή τοποθέτηση τερματοφύλακα απεσόβησαν το γκολ που θα μας έφερνε στα ίσια.
Από κει και πέρα η διαιτητής του αγώνα άρχισε τα δικά του:
1/ Ανάποδα σφυρίγματα
2/ 3! πέναλτι που έκλεισε τα μάτια (πρώτο που κράτησε φανέλα σε ωραία ενέργεια του μικρού Α. Ξύστρα και ο διαιτητής με τον επόπτη το είχαν στον έλεγχο, στο άλλο πέναλτι στην περιοχή επιθετικός μας, (αν πρόσεξα καλά), ο Πίτσικος Δημ. προσποίηση στον αμυνόμενο και σε θέση να σουτάρει ο αμυντικός με το χέρι την ώθησε στον τερματοφύλακα και σε αυτή τη φάση επόπτης και διαιτητής την είχαν στον έλεγχο. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Ακαδημίας, ωραία προσποίηση του Δημ. Τρικαλινού και σε θέση για γκολ ο τερματοφύλακας τουν πλάκωσε κυριολεκτικά και ο αμυντικός τον χτύπησε πάνω στην ένταση της φάσης στην προσπάθειά του να βρει μπάλα αν και... η μπάλα ήταν σε άλλο σημείο.
3/ Σκληρά μαρκαρίσματα από αντιπάλους που ο διαιτητής άφησε σε εξέλιξη ενώ θα μπορούσαν και δύο κίτρινες με αποβολή.
4/ Ο επόπτης έδινε παράβαση ofside από το κέντρο του γηπέδου ενώ η μπάλα παιζόταν κοντά στην περιοχή.

  • Στο δεύτερο ημίχρονο ο επιθετικός της ομάδας μας Κουτσουπιάς τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, (αποτέλεσμα σκληρού μαρκαρίσματος στο οποίο ο διαιτητής έδωσε πλάγιο! στην Ακαδημία).

  • ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ: Από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην Ναύπακτο στην κερκίδα άνθρωπος της διαιτησίας της Αιτωλοακαρνανίας μας είχε προειδοποιήσει ότι η Κατοχή θα πληρώνει μια ζωή σε όλα τα παιχνίδια με ανάποδα σφυρίγματα και μάλιστα φώναζε δυνατά που τον άκουγε όλη η κερκίδα ότι μας αξίζει θα έχουμε σε αντιμετώπιση. Αυτές τις δηλώσεις τις αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο όλοι μας αλλά αρχίζουμε πλέον και ανησυχούμε με ανάλογη συνέχεια.

Σε έναν τόπο με 4.000 και βάλε κόσμο κάποιοι παίζουν με την παιδεία, το χόμπι, την άθληση των νέων μας. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι το 50-50 σε όλες τις ομάδες.

Καλή επιτυχία στην ομάδα της Ακαδημίας στους στόχους της και στην ουσία πέρα του αγωνιστικού με τα παιδιά και το team των Μεσολογγιτών όλα πήγαν καλά.

Σημαντική παρένθεση ότι η ομάδα του Τρικάρδου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Γιάννη Ροδάτου, ο Πάνος Γαρμπής απουσίαζε για σοβαρούς λόγους.

Αλήθεια αυτή η ιστορική ομάδα δεν αξίζει ίση αντιμετώπιση με τις άλλες; Τα παιδιά τα σκέφτεται κανείς; μας παίζουν σαν να μας εκδικούνται σαν να θέλουν να μας τελειώσουν, αναφέρομαι στο διαιτητικό τρίο και όχι σε αντίπαλες ομάδες.

Αν θέλουν να διώξουν τα παιδιά από τον αθλητισμό και το ήθος και να τα στείλουν σε άλλους δρόμους να μας το πουν ευθέως να φροντίσουμε να ασχοληθούν οι νέοι μας με το Τένις ή με κάτι άλλο.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ!