02 Οκτωβρίου 2014

Ιδανικές ημέρες και ώρες ψαρέματος – Οκτώβριος 2014

Η γνώση της επίδρασης του ήλιου, της σελήνης, των παλιρροϊκών φαινομένων, της ατμοσφαιρικής πίεσης, των ανέμων και των θαλασσίων ρευμάτων, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες μια καλής ψαριάς χωρίς να χρειαστεί να περνάμε πολλές ώρες άπραγοι προγραμματίζοντας σωστά μια ψαρευτική μας έξοδο.

Ιδανικές ημέρες και ώρες ψαρέματος - Οκτώβριος 2014
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Πατώντας “like” σε ένα από τα παρακάτω, δεν θα οδηγηθείτε σε μία ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ έξτρα επιλογή sharring (προώθηση) και ΔΕΝ θα κοινοποιηθεί ΤΙΠΟΤΑ στο χρονολογιό σας! Το psarema.net  ΔΕΝ προσπαθεί με «πλάγιους» τρόπους την προώθηση αυτού του περιεχομένου.  Ότι μας ενοχλεί και εμάς τους ίδιους δεν το αναπαράγουμε. Είναι μια απλή επιλογή  «μου αρέσει» για να βλέπουμε πόσα άτομα το είδανε! Μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να πατήσετε unlike (Δεν μου αρέσει) όποτε το θελήσετε!
Πως θα χρησιμοποιήσουμε τον παραπάνω πίνακα:
Την Τρίτη 7/10/2014 είναι μια ιδανική ημέρα. Την ήμερα εκείνη θα έχουμε εξίσου 4 παλίρροιες (2 μεγάλες + 2 μικρές). Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, δίνει τη δυνατότητα στα ψάρια να μετακινηθούν σε βοσκοτόπια που πριν δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν, η δε κάθοδος της στάθμης, τα υποχρεώνει να μετακινηθούν για ν΄αποφύγουν τον εγκλωβισμό, σε βαθύτερα, πιο ασφαλή νερά. Οι ώρες αναφέρονται κατά προσέγγιση (+-1 ώρα) για το πότε θα συμβεί αυτό!!!
“Ρίξτε” στις ώρες αυτές σε συνδυασμό με την ιδανική ημέρα και καλή επιτυχία!!!
Κώστας Πανάρετος
katochinews@gmail.com
http://psarema.net/