28 Οκτωβρίου 2014

Ο Παντελής Καρατσόλης απαντά στην απουσία από τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)


Με αφορμή την ανάρτηση - διαμαρτυρία - απορία στο facebook στην ομάδα katochi newsfacebook: katochi News του Γεωργίου Καλόκληρου για την πρωτοφανή απουσία αντιπολίτευσης από την παρέλαση στην Κατοχή της 28ης Οκτωβρίου σήκωσε αντιδράσεις δίνοντας άσχημη εικόνα μάλιστα και στους συγχωριανούς μας. Σας κοινοποιούμε την αντίδραση απάντηση του Παντελή Καρατσόλη από e-mail καθώς και την αναφορά του Γεωργίου Καλόκληρου: 






"Ατόπημα
Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία γονέων και μη έγινε η Παρέλαση της σημερινής νεολαίας και αυριανής κοινωνίας του τόπου μας ,προς τιμήν των προγόνων μας που με θυσίες και κατορθώματα τους παρέδωσαν την χώρα μας ελεύθερη .
Το ατόπημα είναι ότι η Αντιπολίτευση, σκόπιμα η όχι , ήταν απούσα και οι παρόντες εξεπλάγησαν και απορούσαν για ποιο λόγο ; μήπως δεν καταδέχεται να Τιμήσει την Ιστορία μας και τους προγονούς μας η μήπως η Συμπολίτευση δεν τους έκανε πρόσκληση ΓΙΑΤΙ σε αυτές της περιπτώσεις η πρόσκληση γίνετε γραπτή και στο πάλκο ανεβαίνουν μόνον οι προσκληθέντες…..πολλά ερωτηματικά…. Οι αγώνες έγιναν για όλους μας…."



Στη νέα εποχή «της Αυτού Μεγαλειότητας Καραπάνος» που έχουμε εισέλθει, τα νέα ήθη (παλαιοδεξιάς κοπής) και οι «αειμνήστου είδους συμπεριφορές του παρελθόντος», εξαπλώνονται όπως ο  «Έμπολα» και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Για πρώτη φορά στη μετά την εφαρμογή του «Καποδίστρια» στην αυτοδιοίκηση, ολάκερη η αντιπολίτευση και εγώ προσωπικά αποκλείστηκε από τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στις Οινιάδες. Δεν λάβαμε προσκλήσεις, όπως συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια, ούτε καν τηλεφωνική ενημέρωση.
Ίσως και να έχουν δίκιο. Το ιστορικό και ανεπανάληπτο ΟΧΙ του λαού μας στους φασίστες Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές, ανήκει και μόνο στις «εθνικόφρονές δυνάμεις». Γι’ αυτό και ο εκ Βονίτσης νέος Γ. Γραμματέας του δήμου μας Νίκος Σολδάτος, στέλνοντας τις ευχές του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ανάρτησε στον τοίχο του το facebook, το μήνυμα του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, μαζί με μια αφίσα του ΓΕΣ!   
ΕΥΓΕ και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. Ελπίζω μέχρι τις Γιορτές Εξόδου να μην έχετε αποκηρύξει και τον Αθανάσιο Ραζή-Κότσικα!!

ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ