24 Οκτωβρίου 2014

3η συνεχόμενη ημέρα βροχής αλλά δεν σταματούν τα έργα της Δημοτικής Κοινότητας Κατοχής [φώτο]

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)


Για 3η συνεχόμενη μέρα βρέχει στην περιοχή μας και ειδικά στις Οινιάδες έχουμε έντονη βροχόπτωση και κατά διαστήματα δυνατό αέρα.

Το συνεργείο του Δήμου καθάριζε από τα καλάμια και τα χορτάρια που είχαν ξεπεράσει τα 3 μέτρα! στο χώρο έξω από το κοιμητήριο Αγ. Λαζάρου Κατοχής από την κύρια είσοδο.
Τον καθαρισμό ήταν παρών υπό βροχή  ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατοχής κ. Γρ. Τρούπος και οι εκλεγμένοι του τοπικού Κώστας Πλαστήρας και Κώστας Μαζαράκης.
Θα πρέπει και οι ιδιώτες να φροντίσουν το δικό τους χώρο γιατί ο δήμος δεν επεμβαίνει σε χώρους που δεν είναι δημόσιοι αλλά σε συνεργασία με υπηρεσίες καταγγέλλει θα γίνονται συστάσεις και εν συνεχεία την εφαρμογή του νόμου σε ανάλογες περιπτώσεις.
Το έργο καθαρισμού θα συνεχιστεί και σε υπόλοιπα σημεία της Κατοχής ακόμη και με το κόστος γκρίνιας όπως μας είπε ο πρόεδρος δε θα κάνει πίσω και θα κινείται σε όλα βάση νόμου.

Ζητάει την συνεργασία των πολιτών της Κατοχής για να διατηρούμε την Κατοχή σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.
Μην πετάμε σκουπίδια έξω από τους κάδους, να μην πετάμε στους δρόμους, να ενημερώνουμε στην κοινότητά μας οτιδήποτε πρόβλημα υπάρχει, να έχουμε υπομονή και να προστατεύουμε - σεβόμαστε τον τόπο που ζούμε.