26 Οκτωβρίου 2014

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μεταμορφώσει την Πατρίδα μας σε Συρία θέμα στο Δημ. Συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή κ.Δημήτρης Μακρής έφερε θέμα προς συζήτηση τον πρόσφατο εμπρησμό της Ι.Μ.Ταξιαρχών Δ.Δ. Οινιαδών Ι.Π Μεσολογγίου






   Απερίφραστα και με όλη την δύναμη της ψυχής μας καταδικάζουμε κάθε ενέργεια που έχει σαν σκοπό να πλήξει το Ορθόδοξο θρήσκευμά μας. Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου έφερε πρώτη στο φως της δημοσιότητας το γεγονός αυτό και
μάλιστα έγινε και πρωτοσέλιδο της 2 Οκτωβρίου από μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα. Η Ελληνική Αυγή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν αλλόθρησκο, ή αλλοεθνή, ή οποιονδήποτε είναι αντίθετος με το θρησκευτικό μας Πιστεύω να βεβηλώσει την Ορθόδοξη Πίστη μας, τα Όσια και τα  Ιερά της Πατρίδας μας που τελευταία πλήττονται από παντού. Δεν περίμενα ποτέ να δω εδώ στα Ιερά χώματα του δήμου Ι.Π Μεσολογγίου όπου περπάτησε και δίδαξε ο Μέγας Άγιος του Έθνους μας Κοσμάς ο Αιτωλός τέτοια γεγονότα. Να καίγονται Ναοί, να βεβηλώνονται οι Άγιες Εικόνες μας και η πολιτεία να μην παίρνει καμία θέση και κανένα μέτρο.

   Κύριοι φτάνει πια.

  Οι Έλληνες δεν αντέχουμε άλλο εξευτελισμό, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μεταμορφώσει την Πατρίδα μας σε Συρία. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα ότι στην Ελλάδα όλα μπορούν να τα αλλάξουν εκτός από την Πίστη μας.
Το Έθνος μας είναι Ορθόδοξο Χριστιανικό και αυτό θα παραμείνει είτε το θέλουν είτε όχι.

Δημήτριος Μακρής

Δημοτικός Σύμβουλος
Ελληνική Αυγή Ι.Π. Μεσολογγίου