22 Οκτωβρίου 2014

Ο πρόεδρος της Κατοχής ενημερώνει και ενημερώνεται

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)


Ο Γρ. Τρούπος, μετά και την αναφορά από το χτεσινό άρθρο του Γ. Καλόκληρου "καθαριότητα" από συστάσεις των ιδίων κατοίκων της Κατοχής για την κατάντια των πεταμένων οικιακών μεγάλων άχρηστων αντικειμένων,  στο δρόμο προς τον κάμπο και η θέα είναι απερίγραπτη αλλά και κάνουν οικολογική καταστροφή, ανακοινώνει:
1/ Στη θέση παλιά σφαγεία Κατοχής τα οποία είναι ένας χώρος που δε χρησιμοποιείται πια, να τοποθετούνται εκεί τα μεγάλα αντικείμενα που δεν μπορεί να πάρει το απορριμματοφόρο, αλλά θα παραλαμβάνει κάθε φορά που θα υπάρχει υλικό αυτοκίνητο του Δήμου. Στον ίδιο χώρο επίσης θα μπορούν οι αγρότες να τοποθετούν τα κουτιά από τα φυτοφάρμακα βάζοντάς τα σε σακούλες απορριμμάτων και να μην τα αφήνουν σκόρπια στον κάμπο.
2/ Ενημέρωσε την ΔΕΥΑΜ ότι στη θέση Βελούχι - κεντρικά της Κατοχής- δεν υπάρχει πίεση νερού στα σπίτια και να λυθεί το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
3/ Στο δρόμο προς το 1ο δημοτικό σχολείο Κατοχής θα τοποθετηθούν ξανά λάμπες στον πεζόδρομο αν και κάθε φορά κάποιοι που το βρήκαν παιχνίδι τις σπάνε. Κινήσεις που πρέπει να σταματήσουν φυσικά και με τη δική μας παρατήρηση αν χρειαστεί.
4/ Συνεχίζεται και σήμερα η αντικατάσταση λαμπτήρων για το φωτισμό σε δρόμους. Το προηγούμενο βράδυ ο πρόεδρος πέρασε σχεδόν από τους περισσότερους δρόμους να ελέγξει αν υπάρχουν καμένες λάμπες.


Τέλος ζητάει από τους πολίτες της Κατοχής να πηγαίνουν στο γραφείο του στην κοινότητα Κατοχής για να ενημερώνουν για τυχόν προβλήματα ή προτάσεις τους που θα συζητηθούν στο συμβούλιο. 
Ζητάει την συμπαράσταση όλων γιατί τα προβλήματα πολλά και η Κατοχή μεγάλη. 
Δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσει άμεσα προβλήματα ούτε αυτός αλλά ούτε και οι συνεργάτες του στον έλεγχο που γίνεται.

Ενημέρωση που έχει γίνει προς τον πρόεδρο Κατοχής: Μετά από τις τόσες διακοπές του Ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργεί ασυγχρόνιστα ο αυτόματος φωτισμός των έξω χώρων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής και ανάβουν από 7:00 π.μ. το πρωί ως 18:00 μ.μ. απόγευμα αντί της κανονικής λειτουργίας 18:00 μ.μ. ως και 7:30 π.μ.

-(Ο κ. Γρ. Τρούπος μας διευκρίνησε ότι υπήρξε άμεση ενημέρωση στους ηλεκτρολόγους του δήμου)-