26 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με το Δ.Σ των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ο κος Μπαλαμπάνης Β .Νικόλαος

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)

Συνάντηση με το Δ.Σ των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο  κο. Τουμαρά Δημήτρη και την Γραμματέα κα.Παρασκευά Ευδοξία , είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειακός Σύμβουλος  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κος Μπαλαμπάνης Β .Νικόλαος .
Αντικείμενο της Συζήτησης,
ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και η συνεχής υποβάθμιση του Ιδρύματος, το οποίο σύμφωνα με τους εργαζομένους πάσχει τόσο από Ιατρικό , όσο και από Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό.
Ο κος Τουμαράς ενημέρωσε τον κο Μπαλαμπάνη για το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάθε Κλινική και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν καθημερινά Γιατροί ,Νοσηλευτές και Διοικητικό προσωπικό , προκειμένου το Νοσοκομείο να μπορεί να καλύψει τις  καθημερινές μεγάλες  ανάγκες της Ευρύτερης περιοχής.
Ο κος Μπαλαμπάνης επεσήμανε από την πλευρά του την ανάγκη προκήρυξης Μόνιμου Προσωπικού, το οποίο θα ανακουφίσει το Ίδρυμα, την Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής περίθαλψης με Τεχνολογικό Εξοπλισμό  αλλά και την Ανάγκη Στελέχωσης των Κέντρων Υγείας που αντιμετωπίζουν και αυτά σοβαρά προβλήματα.

H Yγεία κατέληξε ο κος Μπαλαμπάνης θεωρείται Θεμελιώδες Αγαθό και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.