17 Οκτωβρίου 2014

Θερμά Συγχαρητήρια [Γεώργιος Καλόκληρος, Ηλίας Λουκάς]

                                        Θερμά Συγχαρητήρια  


Στους  Κύριους νέους υπεύθυνους  αρχαιοτήτων του Δήμου μας  
1.   Προστασία, αξιοποίηση και προβολή μνημείων αρχαιολογικών χώρων της περιοχής: κ. Γεώργιος Αποστολάκος
2.     Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών: κ. Παναγιώτης Μαζαράκης
Η Katochi news θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στην Κατοχή υπάρχουν 3 ιστορικά μνημεία αναξιοποίητα τα όποια έχουν άμεση  ανάγκη συντήρησης και αξιοποιήσεις.


1)Κουλια… χρειάζεται ανάδειξη και καλλίτερη πρόσβαση και για να γίνει…. θα πρέπει να βρεθεί λύση με το παλιό υδραγωγείο .


2) Γουλιμη .. μια φωτογραφία χίλιες λέξεις πως κατάντησε … λύσεις υπάρχουν η γκρεμίζετε η συντηρείτε η γίνετε αναστήλωση.


3) Οινιάδες … όπως θα ξέρετε δεν έχουν πρόσβαση όλα τα αρχαία του  και δεν υπάρχουν μονοπάτια  είτε  να επισκεφτείς τα Λουτρά η τα τείχη…η παραστάσεις στο θέατρο είναι παράνομες θα πρέπει να γίνει ένα προσωρινό  θέατρο   σίδερο κατασκευής και να γίνουν οι  απαιτούμενες ενέργειες για την αναστήλωση του  για  το δε Μοναδικό Αρχαίο  Λιμάνι χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή …να έχετε υπόψη ότι οι τωρινοί Κύριοι Υπουργός και Υφυπουργός έχουν ενημερωθεί για την σημαντικότητα του ….Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό της περιοχή μας




(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)




Katochi news

Γεώργιος Καλοκληρος 
Ηλίας Λουκάς