21 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζεται και μεσημέρι ο καθαρισμός του δρόμου με καταστροφέα ως και στο Νεκροταφείο φτάνει [φώτο]

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)


Μεσημέριασε και υπό την αυστηρή εποπτεία του προέδρου Γρ. Τρούπου ο καθαρισμός της ακροποταμιάς συνεχίζεται ακόμη ως και στο κοιμητήριο του Αγ. Λαζάρου
όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Μόνο που στον καθαρισμό βγαίνουν και τα ... δικά μας, (σκουπίδια), στη φόρα. Είναι άδικο να απαιτούμε αν δε συμμορφωθούμε.
Όπως διαπιστώσαμε ο μηχανισμός υπήρχε και υπάρχει, με τη θέληση και το μεράκι από τους τοπικούς άρχοντες για να κάνουν κάτι καλό στο χωριό μας.
Ελπίζουμε να συνεχιστεί η καθαριότητα και σε άλλους τομείς του χωριού μας για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των συγχωριανών μας. Βέβαια τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι πολλά για αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς υπομονή για να λυθούν όλα αυτά. Έχουμε καιρό μπροστά μας και θα τα δούμε.
Υ.Γ.: Από τη δική μας πλευρά πρέπει να προσέχουμε τους δικού μας χώρου την καθαριότητα και στους δημόσιους χώρους να μην κάνουμε σκουπίδια και να διευκολύνουμε την δημοτική αρχή στο έργο της.

katochi News