25 Οκτωβρίου 2014

Ένωση ΑΟΚ - Τρίκαρδος vs Ακαδημία Ναυπάκτου 0-0


Πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο από τον Τρίκαρδο Κατοχής στον αγώνα της ομάδας μας με την Ακαδημία Ναυπάκτου και το αποτέλεσμα του αγώνα λευκή ισοπαλία 0 - 0.

Το αξιοσημείωτο είναι η επιστροφή σημαντικών μονάδων στην ομάδα μας, όπως οι: Ροδάτος Θόδωρος, Καλατζής Παύλος, Ρισάνος Μάκης και Γρ. Ντάνος.

Και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους στον αγώνα και ο Τρίκαρδος ήταν άτυχος σε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και με αυτοματισμούς κάποιες φορές που κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Το ξεκίνημα ήταν ενθαρρυντικό για την ομάδα του Τρικάρδου αφού μόλις με το καλημέρα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Π. Καλαντζή και με πλασέ η μπάλα στο δοκάρι του πορτιέρο της Ακαδημίας. 
Άλλες στιγμές πολύ καλές για την ομάδα μας ήταν:
1- Δυο πολύ καλές σημαντικές ευκαιρίες με τον Χαρ.. Παπαθανασίου πλασέ και η δεύτερη με κεφαλιά
2- Φανταστική πάσα του Τρικαλινού Δημ στον Διον. Ματσίγκα και δεν πρόλαβε να σκοράρει μετά από εξαιρετική κούρσα.
3- Ανάποδο ψαλίδι από τον Δημ. Πίτσικο και η μπάλα λίγο άουτ
4- Τακούνι πάσα Ρισάνου στον Τρικάλινό και με φανταστική ντρίπλα  αδειάζει τον αντίπαλο και βγάζει μόνο του τον Δημ. Πίτσικο και το σουτ πέρασε λίγο άουτ.
¨ηταν λίγες από τις πιο σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού ενώ και η ομάδα της Ακαδημίας Ναυπάκτου είχε κάποιες καλές στιγμές προς την εστία του Λαχανά Θεοδ.
Διακριθέντες όλοι αλλά ένα βήμα πάνω απ΄ όλους ο μικρός Αγγ. Ξύστρας και ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ροδάτος Θοδωρής.
Πολύ καλό το στήσιμο της ομάδας από τον έως τώρα υπηρεσιακό προπονητή Ροδάτο Γιάννη.
Στο 65 περίπου ο Ματσίγκας Διον. αντίκρισε  την 2η κίτρινη κάρτα και η ομάδα αγωνίστηκε για 38 λεπτά με 10 παίκτες.
Η ομάδα του Τρικάρδου είχε γενικά πολύ καλή παρουσία αφήνοντας υποσχέσεις για πολλά θετικά!!!

Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα με την εφαρμογή του fair play αφου το πρώτο ημίχρονο τραυματίας παίκτης της Ακαδημίας ο τερματοφύλακάς τους έβγαλε την μπάλα πλάγια και με την εκτέλεση του πλάγιου ο Ροδάτος την επέστρεψε στους φιλοξενούμενους. Στο 2ο ημίχρονο προς το τέλος του ο Λαχανάς (τερματοφύλακας Κατοχής), βγάζει σε πλάγιο την μπάλα για τραυματισμό ποδοσφαιριστή και στην εκτέλεση του πλάγιου οι φιλοξενούμενοι έκαναν επίθεση για να σκοράρουν χωρίς να τηρήσουν τους κανονισμούς του fair play.

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ακαδημία Ναυπάκτου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τρίκαρδος Κατοχής: (Ροδάτος Γιάννης-προπονητής) Λαχανάς Θοδ., Αγγ. Ξύστρας, Π. Καραμήτσος (75 Ντάνος Γρηγόρης), Μακρής Κώστας, Καρανίκας Ανδρέας, Ροδάτος Θόδωρος, Πίτσικος Δημ (80 Ρόμπολας Σπ.), Τρικαλινός Δημ, Παύλος Καλατζής (55 Ρισάνος Μάκης), Ματσίγκας Διον.

(Τις πληροφορίες σας για κάτι ωραίο, ή την παρατήρησή σας θετική και αρνητική ακόμη και την κριτική σας προς εμάς ή αλλού επώνυμα πάντα, η επικοινωνία μας από εδώ: katochinews@gmail.com)