09 Νοεμβρίου 2014

Επιτέλους ωραίο ποδόσφαιρο και νίκη 2-1 για τον Τρίκαρδο Κατοχής / 3-1 οι μικροί τον Αγ. Ανδρέα

Ο Τρίκαρδος Κατοχής σήμερα το πρωί στις 11:00 ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Νεοχωρίου νίκησε την ομάδα του Γ.Ο. Μεσολογγίου με σκορ 2-1.
Χορταστικό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις κυρίως με πολιορκία του Τρικάρδου στην ομάδα του Μεσολογγίου.


Η ομάδα του Τρικάρδου έκανε σήμερα το καλύτερό της παιχνίδι και οι φίλοι της ομάδας που ήταν στο γήπεδο σίγουρα το απόλαυσαν.

Στο 1ο ημίχρονο είχαμε το μονόλογο του Τρικάρδου με πολλές σημαντικές στιγμές για γκολ στην αντίπαλη εστία.
Ας αναφέρουμε τις πιο σημαντικές του αγώνα:

Στο 10' ο Ροδάτος στον Καλαντζή ωραία πάσα και μόνος του ο τελευταίος από το σημείο του πέναλτι πάνω στον τερματοφύλακα του ΓΟΜ.
Στο 18 ο Τρικαλινός ωραία κάθετη πάσα στον Ντάνο και το πλασέ του τελευταίου μόνος του με τον τερματοφύλακα και ο τελευταίο με υπερένταση αποκρούει.
22ο λεπτό Τρικαλινός και έξυπνη κάθετη πάσα στον Καλαντζη με τον επιθετικό μας να πλασάρει άουτ.
30'  και πέναλτι στον Τρικαλινό σε σπρώξιμο εντός περιοχής. Εκτέλεση από τον Παπαθανασίου και ο τερματοφύλακας στη δεξιά του γωνία αποκρούει.
Στη μοναδική στιγμή του 1ου ημιχρόνου στο 41' για τον ΓΟΜ, σε διώξιμο του Μπεκιάρη η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σούλα έκανε το 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο μια από τα ίδια με το 1ο ημίχρονο και τελικά στο 48 γκολ ισοφάρισης με σέντρα του Τρικαλινού διαγώνια στον Φραγκαναστάση που με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-1.
Στο 58 μια από τα ίδια με το πρώτο, διώξιμο του, παίκτη της ομάδας του Μεσολογγίου, Μιχαλόπουλου και ο Σούλα με ωραία ενέργεια αποφεύγει τον Λαχανά αλλά το πλασέ του βρήκε το δοκάρι.
75' Κόρνερ με τον Καρανίκα και κεφαλιά του Παπαθανασίου η μπάλα στο δοκάρι.
80' από δεξιά ωραία ενέργεια του Ξύστρα που απέφυγε τον αριστερό μπακ του ΓΟΜ και στη σέντρα, προσποίηση του Πλαστήρα με την μπάλα στον Παπαθανασίου και το τελικό 2-1
82' πάσα του Τρικαλινού στον Παπαθανασίου και το πλασε του τελευταίου πάνω από τα δοκάρια.
85' Παπαθανασίου από το κέντρο με την μπάλα σε ωραία ενέργεια πλασάρει στον Πλαστήρα και το σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας του ΓΟΜ.
Το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει σε διασυρμό για την ομάδα του ΓΟΜ που οφείλει τα πάντα στον τερματοφύλακά του και στην επιπολαιότητα των παικτών του Τρικάρδου.

Ήταν οι κυριότερες στιγμές του αγώνα με τον Τρίκαρδο να κυριαρχεί σε όλο το παιχνίδι.


ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ - ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ 3-1

Το Σάββατο το παιδικό έπαιξε με τον Αγ Ανδρέα και νίκησε 2-1.


  • Το περίεργο γκολ του Αγ. Ανδρέα ήρθε έτσι: 18' Σέντρα του Τσόζι από δεξιά και η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των πάνω διχτυών και κάπου πέρασε μέσα από τρύπα και ο διαιτητής το μέτρησε ως γκολ και το σκορ 0-1.


Στο 34' κάθετη πάσα Πλακίδα στον Καραβιά και ο τελευταίος 1-1 στη δεξιά γωνία.
Στο 45' το αντίστροφο ακριβώς, αυτή τη φορά ο Καραβιάς στον Πλακίδα σέντρα και το πλασέ στο αριστερό γάμα κάνοντας το 2-1 για τον Τρίκαρδο.
Στο 60' συνδυασμός Κογκόλη - Καραβιά και πλασέ του τελευταίου 3-1

Καλή επιτυχία στα τμήματα του Τρικάρδου στη συνέχεια της σεζόν.