01 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο! Τρόφιμος δραπέτευσε από το Δαφνί και τον βρήκανε στα 2000 μέτρα στον … Όλυμπο!!!

Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ:
katochinews@gmail.com

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσίρος. Δραπέτευσε από το Δαφνί, τα ίχνη του χάθηκαν και τελικά εντοπίστηκε τυχαία σε μεγάλο υψόμετρο στον Όλυμπο, από ομάδα ορειβατών!!!

 Απίστευτο! Τρόφιμος δραπέτευσε από το Δαφνί και τον βρήκανε στα 2000 μέτρα στον … Όλυμπο!!!
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διασωστικής ομάδας για να επιστρέψει στον πολιτισμό και το ίδρυμα που τον φιλοξενούσε...

Σαραντάχρονος τρόφιμος κατάφερε και δραπέτευσε από το Δαφνί, άγνωστο πως, η τύχη του αγνοείτο εδώ και μέρες, οι αρμόδιες αρχές όλης της χώρας είχαν ειδοποιηθεί, αλλά ο δραπέτης ήταν άφαντος. Στις 20 Οκτωβρίου, ομάδα ορειβατών που επέστρεφε από τις κορυφές του Ολύμπου, εντόπισε το δραπέτη κοντά στο νέο καταφύγιο στην Πετρόστρουγκα –σε υψόμετρο περίπου 2000 μέτρων- χωρίς όμως να γνωρίζει τίποτα για την ταυτότητά του.
Οι κινήσεις του όμως και η εμφάνισή του υποψίασαν τους ορειβάτες ότι κάτι ασυνήθιστο συνέβαινε και προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ είχε και επιθετική συμπεριφορά. Κατάφεραν μόνο να του αποσπάσουν κάποια στοιχεία ταυτότητας μέσα στις διηγήσεις του. Επιστρέφοντας, μετέφεραν όλα αυτά και την περιγραφή του στις αρχές, οπότε και ο τοπικός εισαγγελέας ανακάλεσε όσα περιέχονταν στο ένταλμα που είχε λάβει πρόσφατα.
Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν και όταν το Δαφνί βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον δραπέτη που αναζητούσε, σχεδιάστηκε η επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς του στο Λιτόχωρο και μετά στην Αθήνα. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, παρά το σκοτάδι και τις; άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού υπάρχει ανάγκη ο ασθενής να λάβει ιατρική φροντίδα το συντομότερο δυνατόν.

toxwni.gr