06 Νοεμβρίου 2014

Ο Τρίκαρδος Κατοχής στον δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο

Επικοινωνείτε μαζί μας εδώ: katochinews@gmail.com
(Από αριστερά: Τ. Παπαχρήστος - Π. Μαζαράκης - ο δ/ρχος Ν. Καραπάνος - Γρ. Τρούπος - 
Δημ. Καλόκληρος και Μ. Μπαλωμένος)

Την Τρίτη το πρωί το συμβούλιο του Τρικάρδου Κατοχής με τους Παναγιώτη Μαζαράκη, Μάκη Μπαλωμένο, Δημήτρη Καλόκληρο, Γρηγόρη Τρούπο, Κώστα Μαζαράκη και Ηλία Λουκά αλλά και την παρουσία - στήριξη του κ. Τάκη Παπαχρήστου προέδρου της ΕΠΣ Αιτ/νιας, για την ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο, που αφορά το γήπεδο της Κατοχής.

Ο κ. Καραπάνος αφού άκουσε όλους μας και πόσο πολύ μας προβληματίζει αυτή η κατάσταση, γιατί το γήπεδο - αθλητικός χώρος δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που είναι πρωταρχικός σκοπός για τους νέους και μη αλλά αποτελεί κοινωνική πύλη επικοινωνίας - πολιτισμού και παιδείας.
Μας μίλησε ανοικτά για τη δυσκολία του θέματος και τις προσπάθειες που καταβάλλει, - μάλιστα μας έδειξε και επιστολή που έστειλε από τα μέσα Σεπτεμβρίου στον υπουργό και αναφέρεται στο γήπεδο Κατοχής ζητώντας ποσό που θα το καλύψει εξ ολοκλήρου.

Μας ζήτησε να του δώσουμε ότι δικαιολογεί την νομιμότητα του γηπέδου και μελέτη, (όσο πιο σύντομα μπορούμε), για το κόστος και για τμήμα κερκίδας 500 ατόμων περίπου για να τα προσκομίσει στα δικαιολογητικά σε κάθε αρμόδιο φορέα για την χρηματοδότηση του έργου.
Όσο και δύσκολο να φαίνεται το έργο μας άφησε μήνυμα αισιοδοξίας, σε υπέρτατο θετικό βαθμό μάλιστα που ούτε εμείς δεν περιμέναμε, αρκεί να συνεργαστούμε όλοι μας για το γήπεδο.

  • Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ν. Καραπάνο που προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα που αφορά όλους τους Κατοχιανούς. 

  • Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Τάκη Παπαχρήστο που δεν είναι η πρώτη φορά στις συναντήσεις μας που δείχνει τον προβληματισμό του για τα δρώμενα του αθλητισμού στην Κατοχή και μάλιστα πήρε την πρωτοβουλία πάνω του για τη μελέτη του γηπέδου και στο καλύτερο deal θα προσπαθήσει όπως μας υποσχέθηκε.  

Κάναμε τις ερωτήσεις μας πήραμε απαντήσεις σας ενημερώσαμε και τώρα... τρέχουμε!