14 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης από βουλευτής

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης από βουλευτής
Βόμβα στη βουλή κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορία για τη ρύθμιση των 100 δόσεων καθώς ο Ανδρέας Ψυχάρης ανακοίνωσε την παραίτηση του από βουλευτής. Τη θέση του στο Κοινοβούλιο θα πάρει ο επιλαχών Αλέξανδρος Μωραϊτάκης
Τι αναφέρει στην επιστολή του

«Αποφάσισα σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα.
Επειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετών άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.
Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή το Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Επειτα από δυόμιση χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός.
Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμού του κόμματός μου.
Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.
Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»
.iefimerida.gr