06 Νοεμβρίου 2014

Δρόμος Νεοχώρι Μάστρο - Λακκούβες & φωτισμός Κατοχής


  • Τελικά προ λίγων ημερών η τοπική & δημοτική αρχή φρόντισαν οι επικίνδυνες λακκούβες στο δρόμο Νεοχωρίου προς Μάστρο να καλυφθούν με στρώμα πίσσας για την πιο ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Φυσικά υπάρχουν και σε κεντρικά σημεία του Νεοχωρίου λακκούβες που χρειάζονται άμεσα λύση.



  • Στην Κατοχή ο πρόεδρος Γρ. Τρούπος αιτήθηκε στη δημοτική αρχή  για την άμεση λύση στα προβλήματα από λακκούβες  σε πολυσύχναστα  κεντρικά σημεία του δρόμου. Ο δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος έστειλε μηχανικό ο οποίος με πλέγμα, τσιμέντο και μετά πίσσα τις έκλεισε. Αυτές τις μέρες συνεχίζεται με εργάτη του δήμου και η αλλαγή στις λάμπες που φωτίζουν δημόσιους χώρους και δρόμους. (Γίνεται με δυσκολία η εργασία αυτή γιατί στο διαμέρισμα Οινιάδων ο ηλεκτρολόγος έχει συνταξιοδοτηθεί).
  • Κάθε μέρα ελέγχει που υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί για την άμεση αποκατάσταση. Επίσης περιμένει ενημέρωση για τις λάμπες στην περιμετρική Κατοχής για το αν ανήκει στο δήμο ή στην περιφέρεια και να απευθυνθεί. Σε ότι αφορά τον φωτισμό στην είσοδο με τη γέφυρα και προς Κατοχή, λογικά δεν έχει καεί λάμπα απλά με τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ αποσυγχρονίστηκε ο αυτόματος φωτισμός και θα διορθωθεί σύντομα.
Ζητάει την ενημέρωση από τους κατοίκους της Κατοχής για προβλήματα στην αρμοδιότητα του δήμου.

katochinews@gmail.com