11 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ [Γ. Καλόκληρος]

                                                       ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Τα ΠΑΙΔΙΑ μας θα έχουν την τύχη να γνωρίσουν τι εστί παιδική χαρά όταν θα πάνε φοιτητές η φαντάροι σε αλλά μέρη.

Αυτό οφείλετε στους αρμόδιους του Δήμου …όπως αναφέρει το πρακτικό 10/2013 της 01-07-2013 εγκρίνει το έργο για παιδικές χαρές του Δήμου  για Κατοχή ,Σταμνά κλπ  και κατόπιν  της 25-09-2013 το Δημοτικό Συμβούλιο με αρ απόφασης 269/2013 και το πρακτικό 13/2013 εγκρίνουν το κατεπείγον του θέματος και ο τότε κύριος Αντιδήμαρχος Κοταντακης Δημήτριος ο όποιος αναφέρει ότι κατόπιν σχετικής εισηγήσεως της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών ,εισάγετε προς έγκριση Παράτασης Προθεσμίας του ανωτέρου έργου  και ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ η παράταση …..έως και την 31-10-2013.
Και εκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της Παιδικής χαράς ….πότε θα γίνει  …στις ελληνικές καλένδες; Ίσως δεν είναι απαραίτητη για τα χωριά…… τα παιδιά έχουν που να παίξουν όπως παλιά στα χωράφια , στα αμπέλια και στην αυλή της γειτόνισσας το………. 2014.

Το γνωστοποιούμε και  στα υπ όψιν ….σύντομα των Κύριων Τρουπου Γρήγορη  τοπικού προέδρου  και του Ειδικού Αντιδημάρχου Ρόμπολα Κώστα ….τα παιδιά έχουν άμεση ανάγκη της Παιδικής χαράς και δεν θα πρέπει να μεγαλώσουν με απωθημένα η γνωρίζοντας την στην εφηβεία . 

katochi news@gmail.com …………Γεώργιος Καλόκληρος