03 Νοεμβρίου 2014

e-mail απελπισίας από νεαρή ασθενή με σοβαρά προβλήματα υγείας που στην επιτροπή την έκοψαν με το ποσοστό μυωπίας!!!!

Λάβαμε e-mail  γεμάτο ερωτηματικά από κάποια ασθενή που πέρασε επιτροπή για σημαντικά προβλήματα υγείας και καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την ασθένειά της και το βαθμό σοβαρότητας προβλημάτων της.
Θα κρατήσουμε την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε προσεκτικά τι δηλώνει η ίδια:




"Πάσχω από αυτοάνοσα νοσήματα τα οποία είναι ρευματοδότη αρθρίτιδα ουροαρνητική, αγγειίτιδα ρευματοειδούς, νόσο του Γκρεβς του θυροειδη με διάχυτη διαφραγματοκήλη, και επιληψία κρίσης έψιλον!
Τη πρώτη επιτροπή που πέρασα στην Αμαλιάδα πριν 3 χρόνια με βγάλανε με 76 % και άνω ποσοστό αναπηρίας. Και τώρα πέρασα στο Πύργο την δεύτερη επιτροπή ελέγχου όπως γίνεται κάθε 3 χρόνια, όπου και με έκοψαν με ποσοστό γύρω στο 30%! Ας μου πει καποιος το λόγο αν ξέρει!"


Το δικό μας σχόλιο έχει ως εξής: Ή έγινε το θαύμα και η φίλη μας έγινε καλά ή κάτι δεν πάει καλά με τις επιτροπές. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε ότι το ποσοστό που της αναγνώρισαν είναι κάπου στο 30% και την αντιμετώπισαν εντελώς χαλαρά σαν να κάνει κομπίνα;;;;; Είναι ντροπή όταν με αποδεδειγμένα στοιχεία υπάρχει σοβαρότατο θέμα υγείας και ανικανότητας, η αρμόδια επιτροπή να κινείται αδιάφορα.
Η φίλη μας θέλει μια απάντηση στο που να απευθυνθεί για να δικαιωθεί γιατί έχει Γολγοθά και δρόμο ακόμη μπροστά της.
"- Μακάρι να είχα την υγεία μου και θα δούλευα μέρα νύχτα, μας τόνισε. Γιατί η ζωή είναι γλυκιά και κάποιοι δεν το βλέπουν. Δε μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την κατάστασή σε σύγκριση όπως την ζω και τα φάρμακα που παίρνω είναι λίγο περισσότερα από όσα έχει μέσα ένα φαρμακείο!"
(Στην προσωπική της ζωή έχει 3 ή 4 παιδιά και τον σύζυγο σε περιστασιακή εργασία μεροκάματο...!)
Τα συμπεράσματα δικά σας και όποιος γνωρίζει κάτι και τρόπους να απευθυνθεί ας επικοινωνήσει με το katochinews@gmail.com.
Έχει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά για τα προβλήματά της και συχνές παρακολουθήσεις και εξετάσεις στους γιατρούς που την επιβλέπουν.