31 Ιανουαρίου 2015

Το ηλεκτρισμένο «μπρα ντε φερ» Βαρουφάκη- Ντάισελμπλουμ (φωτό)

Μια χειραψία που περισσότερο θύμισε ένα ηλεκτρισμένο μπρα ντε φερ παρά αποχαιρετισμό εταίρων «έκλεισε» την συνάντηση Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ.Τι του ψιθύρισε.


 Μια χειραψία που περισσότερο θύμισε ένα ηλεκτρισμένο μπρα ντε φερ παρά αποχαιρετισμό εταίρων «έκλεισε» την συνάντηση και τις δηλώσεις Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το «Οχι στην τρόικα και στην επέκταση του προγράμματος» που ειπώθηκε από τον έλληνα υπουργό Οικονομικών ,μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα ,«αναμετρήθηκε» με το «Οχι σε διάσκεψη για το χρέος» του προέδρου του Eurogroup.
Αφού ο κ. Βαρουφάκης ολοκλήρωσε την δήλωσή του αρνούμενος εκ νέου την «σαθρή τρόικα» ο Ντάισελμπλούμ πετάχτηκε φανερά εκνευρισμένος όρθιος και τελευταία στιγμή κατανίκησε την παρόρμησή του να φύγει από την αίθουσα χωρίς τις τυπικές χειραψίες με τον εξαιρετικά άνετο Γιάννη Βαρουφάκη   
Η χειραψία όμως αλλά και τα λίγα λόγια που «εκστόμισε» ψιθυριστά όρθιος στον κ. Βαρουφάκη ,αιφνιδίασε προς στιγμή τον «cool» υπουργό που απέκτησε χαμόγελο της αμηχανίας και αναφώνησε ένα...«γουάου».  
Εικόνα που εξισορροπούσε το χέρι το οποίο διατήρησε ψύχραιμα στην τσέπη του παντελονιού του.