01 Απριλίου 2015

Πανελλαδική Τιμητική Διάκριση για το 1ο Δημοτικό σχολείο Κατοχής με τη συμμετοχή του στον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για Παιδιά και Εφήβους


Αποτελέσματα Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για Παιδιά και Εφήβους έτους 2014-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ Α΄- Β΄- Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Κριτική Επιτροπή: Παναγιώτα Μπαλινάκου, Ανδρέας Μπέσσας, Χατζηαλεξίου Αναστασία
Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Το «εγώ» που έκλαιγε» 
με το ψευδώνυμο «Κάιν» που ανήκει στον Ίωνα Πολίτη από το 22ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.



Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Μα δεν με καταλαβαίνετε… ε» με το ψευδώνυμο «Εφραίμ» που ανήκει στον Εφραίμ Σπυρόπουλο από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Τα Χριστούγεννα» με το ψευδώνυμο «Μαριλού» που ανήκει στη Μαρία Χατζηνικολάου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Τι πιο δυνατό από την αγάπη» με το ψευδώνυμο «14 τριτάκια» που ανήκει στους μαθητές της Γ΄ τάξης από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Αφιερωμένο στο χαμόγελο του παιδιού» με το ψευδώνυμο «Χιονάτη» που ανήκει στην Ειρήνη Κωνσταντινίδου από το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Παιδαγωγική» που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ο παππούλης» με το ψευδώνυμο «Κλεό» που ανήκει στην Κλεονίκη Ρουσσίνου από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Ο ήλιος» με το ψευδώνυμο «Λένα» που ανήκει στην Ελένη Κουρτέση από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ο Αχελώος» με το ψευδώνυμο «Λουκάς» που ανήκει στον Θεόδωρο Ρόμπολα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Το ποτάμι μας» με τα ψευδώνυμα «Λόλα και Στρουμφίτα» που ανήκει στις Μαρία Καραβία και Ειρήνη Καραβία από το από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Πηγή Δημ. Τσάμης 
Δ/ντης 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.