06 Απριλίου 2015

6-4-2014 - 1η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ [ΦΏΤΟ] (επιτυχής η πρώτη ημέρα)

                                                          ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Η έκθεση ευχαριστεί όλους για την παρουσία σας . Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωστοποίηση νέων καλλιτεχνών  στο ευρύ κοινό  και η ανάδειξη του Παλιού σχολειού του Συγγρού.  
Η Εκδήλωση ευχαριστεί τον Δήμο για την παραχώρηση  του υπέροχου αυτού  κτιρίου που παρόλο τα χρόνια του  αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι  της ομορφιάς του στην σημερινή εποχή μας. Επίσης ευχαριστεί  τους ιδιώτες που προσέφεραν με χαρά τους πίνακες που είχαν στα σπίτια τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες, ….που θεωρούνται δημιουργικοί   άνθρωποι και καταφέρνουν να  δημιουργούν  κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες…. είναι τρόπος ζωής είναι η δική τους απάντηση η δική τους αντίσταση, είναι το βλέμμα του ζωγράφου  που μυστικά συνομιλεί  ….η ζωγραφική είναι μια παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας του βλέμματος ξεκινά από αυτό και καταλήγει σε αυτό  δίνοντας συναίσθημα  και συγκίνηση ……..  και έχουν  το χάρισμα στα άψυχα και παραπεταμένα αντικείμενα να δίνουν ζωή ,πνοή, χρώμα και αξία . 

Εθελοντική Ομάδα Κατοχής - katochi news  

Η 1η μέρα της έκθεσης κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με την παρουσία του κόσμου για δυόμισι ώρες συνέχειας επισκέψεων και τα σχόλια θετικότατα!
Ευχάριστη νότα η επίσκεψη από όλες τις ηλικίες αλλά και από άλλες περιοχές του δήμου μας.
Ευχαριστούμε επίσης τους εκπροσώπους του δήμου μας και όλους τους συμπολίτες μας που  μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα ως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Πρωί ανοικτά 11 - 13 και απόγευμα 5:30 ως 8:00