Υλικά
- 1/2 κιλό λαζάνια
- 1/4 κιλού τυρί βίτσερις
- 400 γρ. παρμεζάνα
- 150 γρ. κασέρι ή πεκορίνο
- 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Βράζετε 1/2 κιλό λαζάνια το μισό χρόνο από αυτόν που γράφει στο πακέτο.
- Όταν στραγγίσουν τα αλατίζετε.
- Κόβετε 1/4 κιλού τυρί βίτσερις σε κύβους και το ρίχνετε στα λαζάνια.
- Χωρίζετε 400 γρ. παρμεζάνα κ 3 μέρη. Ρίχνετε το πρώτο μέρος τριμμένο στα λαζάνια. Ρίχνετε το δεύτερο μέρος της παρμεζάνας Και 150 γρ. κασέρι ή πεκορίνο σ' ένα πυρέξ.
- Ρίχνετε τα λαζάνια στο πυρέξ, ρίχνετε και 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος, το τρίτο μέρος της παρμεζάνας κα 150 γρ. πεκορίνο ή κασέρι.
- Θα το ψήσετε στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !