12 Μαΐου 2015

ΜΕΛΙ [Γ. Καλόκληρος]

 Το μέλι σαν τροφή του ανθρώπου είναι ένα από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινότερα τρόφιμα. Δίνει ενέργεια στους μυς, διαύγεια στο μυαλό, απολυμαίνει και ρυθμίζει το πεπτικό
σύστημα. Η τακτική χρήση του δίνει σφρίγος στον οργανισμό και συντελεί στην παράταση της ζωής. Ο Ιπποκράτης και όλοι οι γιατροί της αρχαιότητας το συνιστούσαν σαν φάρμακο σε πολλές περιπτώσεις. Και σήμερα αναγνωρίζεται η θεραπευτική του αξία στην καθ' έξιν δυσκοιλιότητα, στις καρδιοπάθειες, αναιμία, αδενοπάθεια και στις περιπτώσεις κατάπτωσης και αδυναμίας του οργανισμού.
Να λοιπόν ένας νέος παραγωγός Κατοχιανός , ελάχιστοι το γνώρισαν μέχρι τώρα και εγώ έτυχε να πέσω επάνω στα προϊόντα σε κάποιο μαγαζί του χωρίου μας , με μια νέα δραστηριότητα  στον τομέα της Μελισσοκομίας που το Μέλι του…….. Επώνυμο και όχι αμφιβόλου  και αγνώστου προελεύσεως…….ήδη στολίζει τα ράφια των Super Market της Γερμανίας και τα Μελίσσια του αλωνίζουν το νέκταρ των λουλουδιών από τα δάση  του Άγιου  Ιωάννου Ρώσου της Εύβοιας , Ευρυτανίας ,Τρικάρδου έως και Χουνοβίνας  με το θαυμάσιο άρωμα την εξαίσια γεύση και το καθαρό του χρώμα .

Καλή επιτυχία κύριε Ιωάννη  Μπαλωμένος  στη νέα δραστηριότητα σας. ………

Γεώργιος Καλόκληρος