16 Μαΐου 2015

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Αιτωλικό(φωτο)

froutakia1
Στην σύλληψη μιας 35χρονης ημεδαπής, καθώς και ενός 33χρονου Αλβανού προχώρησαν οι άνδρες της Αφάλειας Μεσολογγίου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αιτωλικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice.gr στις 7.30 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα όπου και βρέθηκαν να λειτουργούν τέσσερις ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές με κερματοδέκτη(φρουτάκια), τα οποία και είχαν αυτόνομο λογισμικό πρόγραμμα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στην σύλληψη μιας 35χρονης γυναίκας η οποία ήταν και προσωρινά υπεύθυνη στο κατάστημα καθώς και την σύλληψη ενός 33χρονου Αλβανού ο οποίος την ώρα του ελέγχου έπαιζε σε ένα από τα παράνομα μηχανήματα.
Επιπλέον κατασχέθηκε και το ποσό των 594 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή των απαγορευμένων τυχερών παιγνίων , ενώ αναζητείται μια 21χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του εν λόγω καταστήματος.
Νεότερη ενημέρωση (13.20)
H ανακοίνωση τη αστυνομίας:
Συνελήφθησαν χθες (15-5-2015) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μία 35χρονη ημεδαπή και ένας 33χρονος άνδρας υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και 21χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία και αναζητείται.
Πιο συγκεκριμένα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα καφενείο – καφετέρια, στο Αιτωλικό, βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με κερματοδέκτη, σε λειτουργία, στα οποία είχε εγκατασταθεί αυτόνομο λογισμικό πρόγραμμα.
Κατά τον έλεγχο συνελήφθη η 35χρονη ημεδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, καθώς και ο 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης, στο τυχερό παίγνιο.
Στο πλαίσιο της έρευνα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (594) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στα παιγνιομηχανήματα και στην ταμειακή μηχανή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
cityvoice