09 Ιουλίου 2015

Ηλίας Λουκάς: Η ΤΕΡΝΑ διορθώνει το δρόμο για το Λούρο και το Διόνι είχε από την ΠΔΕ έγκριση πάει για μπάνια

Σύμφωνα με την παρακάτω δημοσίευση στην τοπική ΑΙΧΜΗ που μπορείτε να το επιβεβαιώσετε παρακάτω: Η ΤΕΡΝΑ φτιάχνει το δρόμο προς το Λούρο! , που την ενέργεια αυτή επιβραβεύουμε με πολλά συγχαρητήρια, θυμηθήκαμε όμως
το δρόμο προς το Διόνι, ναι μωρέ σε κείνον τον ξεχασμένο τόπο που πάνε κάποιοι ντόπιοι, κάποιοι Τσέχοι και κάποιοι άλλοι Ευρωπαίοι αλλά και Έλληνες  από διάφορα μέρη της Ελλάδας εκτός του νομού μας, όπως Θεσσαλονίκη Αθήνα κτλ. Αυτοί οι επισκέπτες λοιπόν αγαπούν τα xtreme sports όπως kitesurf & windsurf. Το Διόνι λοιπόν είναι ξεχασμένο από όλους τους αρμόδιους φορείς με το δρόμο γεμάτο μπαλώματα και δίπλα ένα αυλάκι βάθους 6+ μέτρα!!!

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ένα ποσό 100.000€ για να γίνει δρόμος σωστός. - Βλέπεις έχουμε και την εταιρεία Ιχθυοκαλλιεργειών που χρησιμοποιεί τη διάβαση με τα τεράστια οχήματα που δυσχεραίνουν το δρόμο -. Να λοιπόν που τα 100.000 χιλιάρικα έγιναν 50 και δεν ξέρω αν και λιγότερα λόγω κρίσης...

Μπαλώματα λοιπόν στο δρόμο και όσο αντέξουν και προστατευτικά δίπλα δεν υφίστανται.

Αν δεν απαιτήσουμε δε θα έχουμε αν δεν επιμείνουμε θα μείνουμε σ' αυτό όπως είμαστε και κουράζει η μόνιμη γκρίνια στα καφενεία γιατί ο καταστηματάρχης δε μπορεί να γίνει χορηγός.

Πολλά μπράβο στην ΤΕΡΝΑ για το Λούρο επιτέλους για να υπάρχει δρόμος για τους λουόμενους και όσο για το Διόνι; συνεχίζουμε έτσι ως τη θεία φώτιση...!


Ηλίας Λουκάς
katochinews@gmail.com