07 Ιουλίου 2015

Αύγουστος στην Κατοχή: Έκθεση Φωτογραφίας & χορευτική παραδοσιακή βραδιά [ εθελοντική ομάδα Κατοχής και Katochi News]

                                                     Έκθεση Φωτογραφίας

Μοιάζει μ ένα ταξίδι και μια διαδρομή που μόνο εικόνες μπορούσαμε να συλλέξουμε ,με ολιγόλεπτες στάσεις σε κάποιους σταθμούς και γεγονότα στη καθημερινότητα του Χωρίου μας .
Η διαδρομή  στα βάθη του χρόνου  σαν εφαλτήριο του παρελθόντος  για να τιμήσουμε αυτούς που μας έφεραν στον κόσμο, να  γνωρίσουμε το παρόν και  ένα καλύτερο αύριο και  ανοίγοντας το δρόμο προς την Ελπίδα.
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Συγγρού, πρωί από 10πμ-13πμ και απόγευμα από 18μμ-21μμ από ένα 3ωρο , από 1-8-2015 έως και 8-8-2015. Οπως βλέπετε είναι αρκετές ημέρες και θα χρειαστούν 16 άτομα. Όποιος μπορεί να έχει λίγο χρόνο ελεύθερο ας δώσει την διαθεσιμότητα του  στην Katochi news - Ηλία Λουκά με το ωράριο που επιθυμεί  .Επίσης της 2-8-2015 στην κάτω Πλατεία θα πραγματοποιηθεί εθελοντική χορευτική βραδιά με τα χορευτικά της Κυρίας Λένα Καλοκλήρου  και του Κυρίου Δημήτρη Καραβασίλη.

Εθελοντική  Ομάδα Κατοχής


Υ.Γ  Η Εθελοντική Ομάδα Κατοχής μετά το πέρας της Έκθεσης, δωρίζει την Συλλογή στον Δήμο να στολίζει το κτίριο του  Συγγρού.

Katochi News