06 Φεβρουαρίου 2016

Τρικαρδος - Αναγεννηση Μεσολογγιου 4-1 και επισημα πρωταθλητης!

Ηταν απλα Τρικαρδος και καθαρισε το ντερμπι (;) με το ανετο 4-1. Η ομαδα του Αρη Μεταξουλη μπηκε νωθρα στον αγωνιστικο χωρο και στα πρωτα λεπτα εκανε ευκολα το λαθος χωρις αυτο να σημαινει οτι κινδυνεψε ομως. Αρχισε να ανεβαζει στροφες και με σωστους αυτοματισμους εμπαινε με αξιωσεις στην περιοχη της ομαδας του Μεσολογγιου. Τα γκολ της ομαδας μας πετυχαν οι:
Κουκουρδελης Πανος (3) και Ρισανος Μακης (1). Ολοι τους σημερα απο το 20 και μετα του αγωνα ηταν σε πολυ καλη μερα οπως και στα περισσοτερα των παιχνιδιων. Καποιες πολυ καλες στιγμες με ωραιες πασες, συνδυασμους ειχαν οι Φορτσερας Ανδρεας, Μακης Ρισανος, Σταθης Μεταξουλης, Μακης Κουσουλας, Κουκουρδελης Πανος, Μουρκογιαννης Πανος και απο αριστερα ο Φ. Κουμπαρουλης. Σε γενικες γραμμες η ομαδα ηταν αποτελεσματικη και δε συναντησε ιδιαιτερες δυσκολιες.
Ο Τρικαρδος ειναι και τυπικα πρωταθλητης και θα πρεπει να σκεφτομαστε την επομενη μερα για να διατηρηθει η σωστη δομη της ομαδας.
Συγχαρητηρια στους παικτες και τον προπονητη.
Τελος θα γινει μια ιδιαιτερη αναλυτικη αναφορα στα γραναζια αυτης της ομαδας απο τη διοικηση ως και τους πρωταγωνιστες ( παικτες και προπονητη)