19 Ιουλίου 2016

Προσκληση, ΟΙΝΙΑΔΕΣ, μια αρχαία ακαρνανική πολιτεία, Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 Συγγρου Κατοχη


Με την συμπλήρωση 30 χρόνων από την έναρξη του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών, την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 στης 8:30 το βράδυ στο Σχολείο Συγγρού της Κατοχής θα γίνει η παρουσίαση του τετράγλωσσου ενημερωτικού οδηγού «ΟΙΝΙΑΔΕΣ – Μια αρχαία ακαρνανική πολιτεία» του δασκάλου μας ΓιώργουΡόμπολα.
Για το βιβλίο, τον συγγραφέα και το φεστιβάλ θα μιλήσουν η αρχαιολόγος – ιστορικός,διευθύντρια διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Πατρών
Ανδρονίκη Χρυσάφη, οι φιλόλογοι Γρηγόρης Δουλιώτης και Ειρήνη Καρανικόλα και ο δικηγόρος – ιδρυτής του  «Κέντρου Λόγου και Τέχνης ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Νίκος Κορδόσης.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος της Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιος Σπυρόπουλος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους


Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει και τιμήσει την πρόσφατη ιστορία του τόπου μας, γεγονότα που παρακολουθήσαμε και ζήσαμε μικροί και μεγάλοι, τον αρχαίο χώρο που αγαπήσαμε και για τον οποίο είμασταν πάντα υπερήφανοι. Το katochinews θα είναι εκεί! Ας μην λείψει κανείς!