04 Αυγούστου 2016

Τον Σεπτέμβριο η δημοπράτηση του έργου βελτίωσης ποιότητας νερού υδροδότησης του Αιτωλικού


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δήμος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου
 Γραφείο Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων
Ι.Π. Μεσολογγίου3-8-2016





Ταχ. Δ.νση : Π. Σταυροπούλου 31
Ταχ. Κώδικας : 302 00
Τηλ. 26313-60903
Fax: 26313-63444

Τον Σεπτέμβριο η δημοπράτηση του έργου βελτίωσης ποιότητας νερού υδροδότησης του Αιτωλικού


  Τον Σεπτέμβριο 2016 θα δημοπρατηθεί το έργο της βελτίωσης ποιότητας νερού  υδροδότησης του Αιτωλικού, σύμφωνα με τις διευκρινήσεις σχετικά που έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τοπικών μέσων ενημέρωσης.
   Όπως είπε ο Νίκος Καραπάνος, η συνολική δαπάνη των 2.769.695 ευρώ, περιλαμβάνει παράλληλα την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης ανατολικής συνοικίας Αιτωλικού συνολικού μήκους 21 χλμ, καθώς επίσης πλήθος άλλων παρεμβάσεων οι οποίες θα δώσουν μόνιμες λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα.

  Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαρακτήρισε την δημοπράτηση του έργου ως αναγνώριση μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε υπό αντίξοες οικονομικές συνθήκες εδώ και 22 μήνες, η οποία υποστηρίχθηκε στο σύνολό της από αιρετούς εκπροσώπους της περιοχής αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η συντονισμένη δράση, οι τεκμηριωμένες προτάσεις και η αρτιότητα των μελετών που υποβλήθηκαν, έφεραν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα τόνισε ο Νίκος Καραπάνος, σημειώνοντας παράλληλα πως σε κάθε κατευθυνόμενη από μικροπολιτικά κίνητρα προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων, η δημοτική αρχή θα «απαντά» με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και - κυρίως –έργο.
   Ενημέρωσε δε, ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνει δημόσια παρουσίαση του έργου στην δημοτική ενότητα του Αιτωλικού.

   Φορέας υλοποίησης του έργου θα είναι η ΔΕΥΑΜ, ενώ στη σημερινή ενημερωτική συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημ. Επιχείρησης Γ. Καραπαπάς και ο Διευθυντής Σπ. Σταματάτος, ο αντιδήμαρχος Παν. Σταράμος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού Γεωργ. Γένδουλας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπ. Ψιλογιάννης, Παν. Σταμούλης και Αν. Κότσαλος.