22 Αυγούστου 2016

Η υπεράσπιση της ανομίας, της πολιτικής σκευωρίας και της δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής, δεν συνιστά «μάθημα Δημοκρατίας»

Η υπεράσπιση της ανομίας, της πολιτικής σκευωρίας και της δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής, δεν συνιστά «μάθημα Δημοκρατίας»

Μετά την σημερινή ανακοίνωση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Κοινωνία Μπροστά» κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου σχετικά με την ανάρτηση πανώ στο λιμνοθάλασσιο χώρο των Γεφυριών Αιτωλικού αλλά καιτα δημοκρατικά αισθήματα της Δημοτικής Αρχής, επιβάλλονται για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας οι ακόλουθες διευκρινήσεις.

Πέρα από την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας των Γεφυριών Αιτωλικού τα οποία από το 2002 έχουν χαρακτηρισθεί ως ιστορικά και διατηρητέα μνημεία, θα πρέπει παράλληλα να ληφθεί υπόψη τόσο από το γράφοντα όσο και από την συρρικνωμένη μειοψηφία πολιτών οι οποίοι για λόγους καθαρά πολιτικών σκοπιμοτήτων επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας, ότι δημοκρατικά δικαιώματα έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αιτωλικού. Και οι έμποροι και επαγγελματίες που αυτοί τη στιγμή βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά απόρροια της εκτεταμένης δυσφήμισης της περιοχής από την παραπάνω ολιγάριθμη ομάδα πολιτών, αλλά και οι υπόλοιποι δημότες που αντιδρούν πλέον σ’ αυτή τη συντονισμένη  προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής, η οποία είναι γνωστό σε όλους από πού προέρχεται και από ποια κίνητρα καθοδηγείται.

Η υπεράσπιση της ανομίας, της πολιτικής σκευωρίας και της δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής, δεν συνιστά «μάθημα Δημοκρατίας».

Δήμος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου