29 Σεπτεμβρίου 2016

Αφοι Πλακιδα, οι δυο Κατοχιανοι που οδηγουν στην πρωτια τον Αμβρυσσεα Δυστομου στην Α' Βοιωτιας


Οι Μαριος και  Χρηστος Πλακιδας με πλουσιο ποδοσφαιρικο ταλεντο, (αλλα και κληρονομια αφου ο θειος τους Θοδωρος και ο πατερας τους Γεωργιος αγωνιστηκαν με επιτυχια στον Τρικαρδο Κατοχης), αγωνιζονται στον Αμβρυσσεα Δυστομου στην Α' Βοιωτιας και απο φετος θα υπαρχει ενημερωση με την εξελιξη τους στο ποδοσφαιρο.
Ξενιτευτηκαν απο το χωριο μας κυριως λόγω της εργασιας τους αλλα η αγαπη τους για το ποδοσφαιρο δε θα τους το στερουσε. Εδω και 3,5 χρονια ο Χρηστος και 3 χρονια ο Μαριος 

αγωνιζονται στη συγκεκριμενη ομαδα με στοχους που συμβαδιζουν και με τους δικους τους που δεν ειναι αλλοι απο το νταμπλ στην κατηγορια τους.
Εχουν αγωνιστει ως συμπαικτες στις παρακατω ομαδες: Αχελώο Νεοχωρίου, κεραυνός Κερατέας, , ΑΕ Μεσολογγίου, Ένωση Ασπρα Σπίτια Αντίκυρα, εκτος απο τα Γλυκά Νερα που επαιξε μονο ο Μαριος, Δόξα Βύρωνος που επαιξε μονο ο Χρηστος.
Με τους καλυτερους οιωνους ξεκινησαν τη σεζον αφου στο κυπελο βρισκονται ηδη στους 4 και απεκλεισαν την αλλη ισχυρη ομαδα διεκδικησης του πρωταθληματος τον Κιθαιρωνα Καπαρελλιου μεσα στην εδρα του μαλιστα με σκορ 0 - 1 και σκορερ ο Μαριος υστερα απο πασα του Χρηστου.
Στο πρωταθλημα ξεκινησαν με νικη στην 1η αγωνιστικη στην εδρα τηε Δαφνης Ερυθρων  με σκορ 1 - 4 με σκορερ τον Μαριο Πλακιδα στο πρωτο και στο τεταρτο γκολ.
Λατρευονται απο τους φιλους της ομαδας και απο συμπαικτες οπως και οι ιδιοι ανταποδιδουν την αγαπη που εισπραττουν με τον καλυτερο τροπο.... να στελνουν το τοπι στην αντιπαλη εστια.
Οι θεσεις τους στο γηπεδο εχουν ως εξης: ο Χρηστος ειναι εξτρεμ και ο Μαριος φορ.
Τα δυο αδερφια ειναι συμπαθεις στους φιλους της ομαδας και στους συμπαικτες τους αλλα και εφιαλτης των αντιπαλων αμυντικων.
Εχουν γινει εκτενεις αναφορες στα κατορθωματα τους απο την ηλεκτρονικη αλλα και εντυπη ενημερωση της Βοιωτιας και αυτο μας κανει ολους περηφανους για την αξια τους.
Τους ευχομαστε καλη συνεχεια και θα γινονται αναφορες στο πρωταθλημα που αγωνιζονται.