29 Ιανουαρίου 2017

Απόδραση με Κουκουρδέλη ο Τρίκαρδος από Γραμματικού - Ευχαριστίες Διοίκησης για τη φιλοξενία και ευχές για καλή ανάρρωση




Ουσιαστικός και καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο ο Τρίκαρδος πήρε σημαντικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη φιλότιμη ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς.

Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου από την αρχή του αγώνα είχε τον πλήρη έλεγχο και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτικοί στις προσπάθειές τους οι ποδοσφαιριστές του Τρικάρδου, να είχαν προηγηθεί και με σκορ ασφαλείας από το 1ο ημίχρονο.
Οι Γούργαρης, Κουκουρδέλης και Φορτσεράς ήταν οι κύριοι εκφραστές των σημαντικών στιγμών στην αντίπαλη εστία.
Σκορ ημιχρόνου 0-0

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αχιλλέα βγήκε μπροστά χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ αφού ο σταθερός Γιώργος Παπανικολάου καθάριζε τις φάσεις προς την εστία του αλλά και η αμυντική γραμμή ήταν σταθερή και αποτελεσματική.
Ο Τρίκαρδος συνέχισε να χει ευκ;αιρίες με την επιθετική του τριάδα να είναι άτυχη σε πολλές στιγμές (Φορτσεράς, Κουκουρδέλης, Γούργαρης και ο Ράπτης).
Άλλοτε ο τερματοφύλακας Κρέτσης και τα δοκάρια (Γούργαρης δυο και Κουμπαρούλης ένα από κόρνερ) έβαζαν stop στην τελική προσπάθεια.
(ΓΚΟΛ): Η λύτρωση ήρθε στο 88' από τον Π. Κουκουρδέλη που σε αντεπίθεση βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Με 2η κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε δικαιολογημένα στο 65 ο Σ. Βαλτογιάννης και οι γηπεδούχοι είχαν δυο αποβολές (73 Τσουκάλης' και στο 80' Κουλουκούρας Θ) και τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες . Κόκκινη κάρτα στον πανηγυρισμό στον Στ. Μεταξούλη που βρισκόνταν στον πάγκο
Αρκετός κόσμος, φίλοι και των δυο ομάδων, στο γήπεδο που στήριζαν τις ομάδες στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος.


Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Τρικάρδου ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία την ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς και τους εύχονται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος αλλά και για το ατυχές γεγονός της λιποθυμίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας τους στο 93' εύχονται καλή ανάρρωση
Στο συγκεκριμένο συμβάν ο πρόεδρος της ομάδας του Τρικάρδου που είναι γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ: ( ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ) ΚΡΕΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Β, ΓΡΑΦΕΝΤΗΣ, ΚΟΥΣΤΑΣ (68' ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΥΖΕΛΗΣ Δ, ΜΠΑΝΑΚΑΣ, ΚΟΥΖΕΛΗΣ Χ (77' ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ), ΒΙΒΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Θ, ΚΑΨΑΛΗΣ (22' ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ)

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γ ΖΗΚΟΣ) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ (76' ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ), ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ (ΡΕΝΤΟΝ 46'), ΡΑΠΤΗΣ, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ν, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Γ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ Α, ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ Π (90' ΝΤΕΡΕΣ), ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ