21 Ιανουαρίου 2017

Επιτυχές σεμινάριο στη σχολή καράτε του Μάκη Αλευρά από τον sensei ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ THE LEGENDS Σαλαμίνας.

Σε ένα ποιοτικά επαγγελματικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε στης σχολη καράτε του  sensei Αλευρα Μάκη 3 Dan shotokan karate και πτυχιούχος προπονητή καράτε ΓΓΑ  σεμιναριο Ολυμπιακού καράτε και δίδαξε ο sensei ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ THE LEGENDS  Σαλαμίνας.
Στο Σεμινάριο οι μικροί μαθητες,μπαίνοντας σε πνεύμα αγωνιστικό και προετοιμασίας,διδαχθηκαν τεχνικές αγώνων αφού μαζί του ο δάσκαλος Χρήστος καριωτης είχε 2 μαθητές του γιαλουρη Γεώργιο και Βαγγέλη κάβουρα που είναι Πανελληνιονικες στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας καρατε.
Το Σεμιναριο κύλησε με πολλή προπόνηση και χαμόγελα και με την υπόσχεση του δασκάλου Αλευρα Μακη ότι όλο και συχνότερα θα καλούνται στην σχολη δασκαλοι με τεράστιες επιτυχίες  σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια επίπεδα να εξελίσσουν τους αθλητές μας.Ένα μεγάλο ευχαριστω  στους γονείς που είναι δίπλα μας και ενθαρρύνουν στον μαχητικό αθλητισμό.