06 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών

Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών – Έναρξη την Κυριακή 9/7 με την μουσική παράσταση του Μάριου Φραγκούλη Μικρό νησάκι η καρδιά

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο κτήριο Συγγρού της Κατοχής, οι παράλληλες εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών, οι οποίες διήρκησαν από την 3η έως την 5η Ιουλίου 2017.

«Ρυθμός και μέτρο στο Αρχαίο δράμα», «Σκηνογραφικές προσεγγίσεις στο Ερασιτεχνικό Θέατρο» και  «Η όρχηση στον Οιδίποδα Τύραννο» ήταν οι θεματικές ενότητες που παρουσιάσθηκαν στους συμμετέχοντες από διακεκριμένους εκπροσώπους από το χώρο του θεάτρου και της Τέχνης, όπως οι σκηνοθέτες και ηθοποιοί Άρης Ρέτσος, Τζίνα Θλίβερη και Μαρίνα Καραθά, καθώς επίσης ο χαράκτης Μιχάλης Κότσαρης.
Τον συντονισμό των παράλληλων εκδηλώσεων επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, ενώ στους συμμετέχοντες παραδόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η έναρξη του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών θα γίνει την προσεχή Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, με την Μουσική Παράσταση του Μάριου Φραγκούλη Μικρό νησάκι η καρδιά